حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
این نشست که با حضور 25 نفر از برجسته ترین نخبگان و اندیشمندان جهان اسلام و کشورمان و همچنین علی اکبر ولایتی دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی و آیت الله محمد علی تسخیری دبیر کل مجمع تقریب مذاهب اسلامی برای ارایه گزارش از وضعیت دبیرخانه و آخرین تحولات بیداری اسلامی در قالب دو کمیسیون تخصصی برگزار شده بود عصر امروز با قرائت بیانیه ای پایان یافت.
در برگزاری نخستین شورای مشورتی مجمع جهانی بیداری اسلامی اعضای شورا با بررسی شرایط عمومی و آخرین تحولات روند های جاری بر احیا و تجدید عزت و کرامت ملی و تقویت مبانی استقلال و حاکمیت ملی کشورهای اسلامی ؛ ایستادگی در برابر نفوذ بیگانه و سلطه دیکتاتوری و مقابله با مداخله ی قدرت های بیگانه در مسایل جهان اسلام ؛ پرهیز از تحجر و قشری گیری و تعصب های جاهلانه و افراطی به عنوان هدف گیری های کلی و شاخص های اصلی تعامل مجمع با رویداد های جاری و مسایل جهان اسلام تاکید کردند.
در نخستین شورای مشورتی جهانی بیداری اسلامی نشست های موضوعی در خصوص تحولات جاری با عناوین اسلام و دمکراسی ؛ اسلام و حقوق شهروندی؛ اسلام و آزادی های عمومی؛ فرایند نظام سازی و تدوین قوانین اساسی در کشور های در حال تحول بررسی روش های جلوگیری از انحراف ؛ انحراف حرکت های بیداری اسلامی ؛ و مصادره انقلاب های مردمی برگزار شد.
در این همایش ابراهیم جعفری نخست وزیر سابق عراق ؛ شیخ نعیم قاسم معاون دبیر کل حزب الله لبنان ؛ رمضان عبدالله دبیر کل جهاد اسلامی فلسطین ؛ شیخ احمد حسون از سوریه ؛ آیت الله عاصف محسنی از افغانستان ؛ صبحی عتیق از تونس ؛ و قاضی حسین احمد از پاکستان شرکت داشتند.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....