خبر سلامتی

زرد شدن ناخن نشان‌دهنده عفونت قارچی است

عضو انجمن دیابت آمریکا گفت: افراد دیابتی باید همیشه جوراب و کفش راحت بپوشند، تحت هیچ شرایطی نباید لای انگشتان پا را چرب نمایند و در طول روز پاها را بشویند و خوب خشک کنند. به گزارش ایسنا، دکتر امید عطوفی در همایش روز جهانی دیابت که در مجتمع مصلی‌نژاد مشهد برگزار شد، افزود: دیابتی‌ها بایداز ترک‌خوردگی پوست جلوگیری کنند و در صورت مشاهده قرمزی، ترک‌خوردگی و پوسته‌پوسته شدن به پزشک مراجعه کنند، همچنین زرد شدن ناخن نشان‌دهنده عفونت قارچی ناخن است که باید درمان شود.
کد خبر: ۴۴۱۰۲۶

به گفته وی دیابت درمان ندارد و فقط کنترل می‌شود و مهم‌ترین نکته درباره دیابت این که خود فرد باید دیابت را کنترل و مدیریت کند.

این دیابولوژیست افزود: فرد دیابتی در طول روز باید 3 وعده 10 دقیقه‌ای پیاده‌روی کند و به جای آسانسور از پله استفاده کند. یکی از ورزش‌های مناسب برای افراد دیابتی که به بیماری آرتروز هم دچار هستند، شنا و ورزش در آب است.

عطوفی تصریح کرد: فایده فعال بودن و ورزش برای فرد دیابتی، کنترل قند است اما این تنها هدف نیست. ورزش باعث بالا رفتن کلسترول خوب می‌شود، افراد فعال انسولین کمتری مصرف می‌کنند و کاهش وزن پیدا می‌کنند. فعالیت باعث کاهش حملات قلبی می‌شود. افرادی که فعال‌ترند استرس، اضطراب و افسردگی ندارند و دارای استخوان‌ها و ماهیچه‌های قوی هستند و دیرتر دچار آرتروز می‌شوند.

وی بیان کرد: مصرف میوه تازه برای افراد دیابتی خیلی خوب است اما میزان قند آن خیلی بالاست و افراد دیابتی باید یک واحد میوه (یعنی 15 گرم) و از سبزیجاتی استفاده کنند که نشاسته‌ای نیستند مثل اسفناج، کلم بروکلی و لوبیا سبز و 2 تا 3 بار در هفته از ماهی استفاده کنند. از میان حبوبات لوبیا و عدس مفیدند، شیر و گوشت کم‌چرب مصرف شود.

عضو انجمن دیابت آمریکا اعلام کرد: بهترین نوشابه آب است و قند نوشابه و ماءالشعیرها به قدری بالاست که حتی با انسولین هم نمی‌توان آن را کنترل کرد، چیپس، بستنی‌های پرچرب، کیک‌ها و شیرینی‌ها را به دلیل کالری بالا باید از برنامه غذایی کودکان و خانم‌های جوان حذف کرد.وی خاطرنشان کرد: افراد دیابتی که احساس نیاز شدیدی به شیرینی می‌کنند بهتر است از شکرهای مصنوعی که در بازار هستند یا از شکلات‌های تیره که قند پایین و حجم شکلات بالایی دارند، استفاده کنند.وی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات افراد دیابتی، سوزش در اندام تحتانی (پاها و دست‌ها) است و این یک بیماری اعصاب محیطی (نوروپاتی)است و در واقع فرد دچار عوارض عصبی دیابت می‌شود و بهترین راه کنترل آن فعال بودن، تغذیه سالم و داروی مناسب است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها