باحضور رییس آموزش و پرورش کلاردشت؛

جشن ولایت و تجلیل از سادات دانش‌آموز برگزار شد

مراسم جشن هفته ولایت و بزرگداشت روز غدیر با حضور 135 سادات دانش آموز و اولیاء آنان در سالن اداره آموزش و پرورش کلاردشت برگزار شد.
کد خبر: ۴۴۰۴۰۳

در این مراسم که دکتر سنایی بخشدار و دیگر مسئولان منطقه حضور داشتند، محمدتقی هرسیح ثانی رییس آموزش و پرورش کلاردشت و مرزن‌آباد با اشاره به اهمیت هفته ولایت و روز غدیر گفت: ازدیدگاه قرآن و احادیث جایگاه ولایت بر شیعیان مشخص است روزی که پیامبر اکرم در بازگشت از آخرین حج خود، ولایت بر پیروان خود را به علی (ع) و فرزندان برحقش می‌سپارد لذا روز غدیر، روز عید مسلمانان جهان و مردم ولایتمدار ایران اسلامی است.

به گزارش جام‌جم آنلاین، حجت الاسلام آزادیان رییس اداره تبلیغات اسلامی کلاردشت نیز در سخنان خود با اشاره به اهمیت هفته ولایت و روز عید بزرگ غدیر از دانش آموزان خواست برای موفقیت در عرصه‌های علمی تلاش کنند.

درپایان این مراسم باشکوه نجم الدین قاسمپور مدیر روابط عمومی اداره آموزش وپرورش بخش‌های کلاردشت و مرزن آباد درگفتگوی کوتاهی گفت: ازسوی رییس آموزش و پرورش کلاردشت به هر یک از سادات دانش آموز یک جلد قرآن مجید جیبی تهیه گردیده که از طریق مدیران مدارس به آنان اهداء خواهد شد.

رسولی - خبرنگار جام‌جم در کلاردشت

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها