آثار خبرنگاران در 10 شاخه مورد بررسی قرار گرفته است

برگزاری دومین جشنواره فصلی مطبوعات

دبیر علمی جشنواره فصلی مطبوعات و خبرگزاری‌ها از برگزاری دومین دوره آن در ایام برپایی نمایشگاه مطبوعات امسال خبر داد. محمود اکرامی‌فر با اشاره به پایان کار داوری در همه شاخه‌های این دوره از جشنواره به مهر گفت: نتایج نهایی مشخص شده و ما در همه رشته‌ها برگزیده اول، دوم و سوم خواهیم داشت، ضمن این‌که در یکی دو رشته هم برگزیده مشترک داریم.
کد خبر: ۴۳۶۵۶۵

به گفته او، در دومین دوره این جشنواره علاوه بر آثار منتشرشده در مطبوعات سراسری در تابستان در 10 شاخه مقاله، سرمقاله، یادداشت، نقد، تیتر، عکس، صفحه‌آرایی، طراحی و کاریکاتور، گفت‌وگو و گزارش خبری، آثار منتشر شده در خبرگزاری‌های رسمی کشور در این فصل در 2 شاخه «خبر» و «عکس خبری» هم مورد داوری قرار گرفته است.

دبیر علمی جشنواره فصلی مطبوعات و خبرگزاری‌ها درباره زمان و مکان برپایی مراسم اختتامیه هم تاکید کرد که این مراسم در یکی از روزهای پایانی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات و خبرگزاری‌ها (3 تا 10 آبان) در محل سرای روزنامه‌نگاران ایران برگزار خواهد شد.

اکرامی‌فر از اضافه شدن بخش «گزارش خبری» به شاخه‌های مربوط در خبرگزاری‌ها خبر داد و گفت: ما در دوره سوم علاوه بر بخش‌های قبلی در مطبوعات و دو بخش «خبر» و «عکس خبری» در خبرگزاری‌ها، آثار مربوط به حوزه «گزارش خبری» را هم داوری خواهیم کرد.

در جشنواره فصلی مطبوعات و خبرگزاری‌ها، آثار مربوط به 10 شاخه که در بیش از 60 روزنامه کثیر‌الانتشار سراسری و همچنین آثار مربوط به 2 شاخه که در 14 خبرگزاری منتشر شده، به طور روزانه از سوی تعدادی از کارشناسان حوزه رسانه، رصد و داوری می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها