پنج پرونده میراث معنوی ایران در راه یونسکو

علاوه بر سه پرونده ارسال شده برای ثبت در فهرست میراث معنوی جهان در سال جاری، دو پرونده زری‌بافی و مخمل‌بافی درحال آماده شدن و بررسی کارشناسان یونسکو در ایران است.
کد خبر: ۴۳۶۳۳۹

در حالی که موسیقی اقوام ایرانی به عنوان پرونده نمونه و دانش سنتی ساخت و دریانوردی با پنج در حوزه خلیج‌فارس و قصه‌پردازی اجرایی، به عنوان پرونده‌های در خطر از مرحله داوری گذشته و آماده برای طرح در کنفرانس میراث معنوی جهان در اندونزی هستند، دو پرونده زری‌بافی و مخمل‌بافی نیز زیر دست کارشناسان یونسکو در تهران قرار گرفته‌اند.

به گزارش میراث خبر، این دو پرونده برای رسیدن به ششمین جلسه کمیته بین دول میراث معنوی که کمتر از یک ماه دیگر در اندونزی برگزار می‌شود، باید صافی‌ها و مراحل مختلفی را طی کنند.

سال گذشته که این جلسه در نایروبی برگزار شد، پنج اثر از ایران در فهرست میراث معنوی یونسکو قرار گرفت.

 این آثار شامل موسیقی بخش‌های مختلف شمال خراسان، آیین پهلوانی و زورخانه‌ای، هنر نمایشی آیین تعزیه، مهارت فرش‌بافی فارس و مهارت فرش‌بافی کاشان بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها