آمادگی ایران برای بازدید متخصصان تمام کشورها از تاسیسات هسته‌ای

رئیس‌جمهور گفت: متخصصان تمام کشورها می‌توانند از تاسیسات هسته‌ای ایران بازدید کنند. به گزارش فارس، محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور در دیدار رئیس مجلس کویت که دیروز در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، اظهار کرد: ایران و کویت دو کشور مسلمان و همسایه هستند؛ به گونه‌ای که در تاریخ، هیچ نقطه تاریکی در روابط بین دو کشور وجود ندارد. رئیس‌جمهور تصریح کرد: این دشمنان هستند که از به وجود آمدن اختلاف بین کشورهای منطقه سود می‌برند، آنها از این‌که می‌بینند کشورهای خاورمیانه در حال پیشرفت هستند، ناراحتند.
کد خبر: ۴۳۲۷۴۹

وی با تاکید بر این‌که دشمنان تنها به دنبال منافع خود هستند، گفت: آنها به فکر پیشرفت ایران و کویت نیستند. آنها تنها به دنبال پول و تسلط بر منطقه خاورمیانه هستند، بنابراین اگر تمامی کشورهای منطقه با هم باشند، دشمنان نمی‌توانند بر منطقه ما تسلط پیدا کنند. احمدی‌نژاد افزود: مشکل اصلی، حضور نیروهای خارجی در منطقه است که باید هرچه سریع‌تر منطقه ما را ترک کنند؛ زیرا ما معتقدیم کشورهای منطقه خود قادر هستند امنیت منطقه را تامین کنند. وی با تاکید بر این‌که از سوی جمهوری اسلامی ایران، هیچ مشکلی علیه کشورهای منطقه ایجاد نخواهد شد و این سیاست قطعی و تغییرناپذیر ایران است، تصریح کرد: دشمن به دنبال ایران‌هراسی در منطقه است؛ در حالی که جمهوری اسلامی ایران، هیچ خطری برای کشورهای منطقه ندارد.

رئیس‌جمهور در ادامه از آمادگی کشورمان برای بازدید متخصصان تمامی کشورهای منطقه و جهان از تاسیسات هسته‌ای خبر داد و اضافه کرد: متخصصان تمام کشورها می‌توانند بیایند با متخصصان ایرانی گفت‌وگو و از تاسیسات نیز بازدید نمایند؛ زیرا تاسیسات هسته‌ای ایران همان طور که بارها اعلام شده هیچ‌گونه خطری برای کشورهای منطقه ندارد. این تبلیغات آمریکاست که می‌خواهد از این طریق رژیم صهیونیستی و بمب‌هایش را به حاشیه براند.محمد جاسم الخرافی، رئیس مجلس کویت نیز در این دیدار ضمن اعلام آمادگی کشورش برای گسترش همکاری‌ها به نقش جمهوری اسلامی ایران در منطقه اشاره و اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران امروز نقش بسزایی در منطقه دارد و امیدواریم تلاش‌های ایران برای برقراری امنیت و صلح در منطقه خاورمیانه ادامه یابد. وی گفت: در حال حاضر کشورهای منطقه نباید اجازه دهند که بیگانگان بین کشورهای حاضر در خلیج‌فارس تفرقه‌افکنی کنند که در این راستا جمهوری اسلامی ایران می‌تواند نقش بسزایی را ایفا کند. رئیس مجلس کویت همچنین با تاکید بر این‌که هیچ‌گونه شکی در حسن نیت ایران برای گسترش همکاری‌ها با کشورهای منطقه وجود ندارد، خاطرنشان کرد: گسترش همکاری‌ها بین ایران ـ کویت و همچنین سایر کشورهای منطقه باعث برقراری امنیت در کل منطقه خواهد شد. وی در ادامه از همکاری جمهوری اسلامی ایران در زمینه فعالیت‌های هسته‌ای با آژانس‌های بین‌المللی بویژه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در خصوص فعالیت‌های هسته‌ای تقدیر و تشکر کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها