سوآپ روزانه 25 هزار بشکه نفت از ایران

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان این که مراحل اجرایی دریافت مجوزهای انتشار اوراق قرضه اسلامی (صکوک) در حال انجام است، گفت: تا 2 ماه آینده فروش صکوک آغاز خواهد شد. به گزارش واحد مرکزی خبر، احمد قلعه‌بانی افزود: با هدف ایجاد راهکارهای مفید و زودبازه برای تامین منابع مالی پروژه‌ها حداکثر تا 45 روز آینده فروش اوراق صکوک از طریق بورس آغاز می‌شود.قلعه‌بانی درباره تاکید وزیر نفت بر پرداخت پاداش و فوق‌العاده به کارکنان شرکت‌های تولیدی گفت: دستورالعمل اجرای این طرح در شرکت‌های تولیدی به شرکت ملی نفت ایران ابلاغ و تصویب شده است.وی افزود: هر زمان که بودجه اجرای این طرح تامین شود، اجرای آن عملیاتی خواهد شد.
کد خبر: ۴۳۲۵۷۰

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران همچنین درباره روند انجام عملیات معاوضه (سوآپ) نفت خام نیز گفت: سوآپ نفت خام هم‌اکنون با میانگین روزانه 25 هزار بشکه در حال انجام است.قلعه‌بانی افزود: سوآپ نفت یکی از برنامه‌های شرکت ملی نفت ایران است و می‌خواهیم با قیمت مناسب و منصفانه نفت را سوآپ کنیم و در حال مذاکره برای افزایش حجم سوآپ با روش‌های جدید هستیم.

ایران برای سوآپ ظرفیت قابل توجهی دارد و با توجه به قابلیت‌های موجود می‌تواند سالانه از این محل درآمد خوبی برای کشور کسب کند.با روش‌ها و راهکارهای جدیدی که تدوین شده است بدون تردید در ماه‌های آینده تقاضا برای سوآپ افزایش خواهد یافت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها