سید محمد موحد در گفتگو با مهر درباره پیگیریهای کمیسیون اصل 90 درباره پرونده اختلاس 3 هزار میلیارد تومانی گفت: کمیسیون مرتب موضوع را پیگیری می کند و هنوز به جمع بندی نهایی نرسیده است.
وی افزود: با توجه به اینکه دستگاه های مختلفی این مسئله را پیگیری می کنند و اطلاعات مختلفی را ارائه می کنند، پس از جمع آوری اطلاعات جمع بندی می شود.
عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: این گزارش تا آخر هفته نهایی شده و برای طرح در کمیسیون و پس از آن برای ارجاع به مراجع قضایی آماده می شود.
وی گفت: در صورتی که طبق مصوبه کمیسیون، هیئت رئیسه مجلس نیز لازم باشد که از گزارش مطلع شود ، آن را در صحن علنی مطرح می کنیم.
موحد بیان کرد: دستگاه های امنیتی، قضایی و بانک مرکزی هر کدام اطلاعاتی را تهیه کرده اند که باید پس از بررسی جمع بندی شود؛ کمیسیون اصل 90 پس از بررسی تناقضها گزارش را نهایی می کند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم