حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
وی افزود: ماموران انتظامی در بررسیها دریافتند که این پول به صورت خرید اینترنتی در فروردین 1390 از حساب شاکی برداشت شده و شاکی پس از گذشت 5 ماه متوجه سرقت از حساب بانکیاش شده است.
کاکوان اضافه کرد: ماموران پلیس فتا در بررسی خرید اینترنتی به این نتیجه رسیدند که این خرید از یک فروشگاه پوشاک در مشهد صورت گرفته که در نتیجه با استعلام از فروشگاه مذکور و شماره حسابی که مبلغ سرقتی به آن واریز شده بود، شناسایی شد.
کاکوان افزود: اکیپی از ماموران پلیس فتا در ادامه تحقیقات به محل کار شاکی مراجعه کردند و در بازدید از آن مکان و بازجویی از شاگرد مغازه به گفتههای وی مشکوک شده و او را برای تحقیقات بیشتر به پلیس فتا انتقال دادند.
رئیس پلیس فتا استان تهران و البرز اظهار کرد: شاگرد مغازه به نام سعید پس از حضور در پلیس فتا قبل از انجام هرگونه بازجویی از سوی ماموران لب به اعتراف گشود و گفت: به عنوان شاگرد مغازه حدود 3 سال است که تمام فعالیتها و عملیاتهای بانکی صاحبکارم را انجام میدادم و با داشتن رمز دوم کارت ـ که در اختیار من بود ـ اقدام به برداشت اینترنتی از حساب صاحب مغازه از یک فروشگاه پوشاک در مشهد کردم.
با توجه به اظهارات متهم و شاکی، پرونده همراه متهم تحویل مراجع قضایی شد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....