مالکی افزود: جنایت صورت گرفته در کربلا بیانگر ضرورت وحدت ملی و پرهیز از اظهارات و اقداماتی است که به تفرقهافکنی منجر شود. دریک خبردیگر مربوط به عراق، اسامه النجیفی، رئیس پارلمان عراق تغییر قانوناساسی این کشور را یک نیاز تاریخی و خواستهای ملی خواند و اعلام کرد قانون اساسی باید توسط یک هیات مستقل اصلاح شود.
به گزارش فارس ، النجیفی در بیانیه خود پیشنهاد کرده هیاتها و کمیتههای مستقلی از حقوقدانان عراق تشکیل شود و کار دوباره بررسی قانون اساسی و اصلاح تعدادی از بندهای آن را بر عهده گیرد.
قانون اساسی کشور عراق پس از سقوط رژیم صدام توسط «انجمن موقت حاکمیت» نوشته شد و پس از آن در یک همه پرسی ، به تصویب اکثریت مردم عراق رسید.
کردهای عراق مخالف سرسخت تغییر قانون اساسی این کشور هستند اما هنوز موضع شیعیان در این باره مشخص نشده است.