تونی بلر بر تعهد خود در مورد اتحادیه اروپا تاکید کرد
جام جم آنلاین: تونی بلر نخست وزیر انگلستان روز سه شنبه 15 ژوئن دو روز پس از مشخص شدن موفقیت نسبی اما غیرمنتظره مخالفان اتحادیه اروپا
کد خبر: ۴۲۹۸۴
در انتخابات پارلمان اروپایی در انگلستان ضمن قبول این که هیچ سیاستمداری نمی تواند پیام های رای دهندگان را نشنود ، تاکید کرد دور شدن انگلستان از اتحادیه اروپا یک اشتباه جبران ناپذیر خواهد بود.
به گزارش شبکه تلویزیونی TV5 فرانسه ، تونی بلر در جریان کنفرانس مطبوعاتی ماهانه اش در داونینگ استریت گفت خروج از بزرگترین اتحادیه سیاسی جهان و بزرگترین بازار اقتصادی که در جوار ما قرار دارد یک اشتباه جبران ناپذیر برای انگلستان خواهد بود.
ما برای جلب رضایت مخالفان اتحادیه اروپا ، انگلستان را در اروپا منزوی نخواهیم کرد.
حزب استقلال انگلستان تشکلی که تا پیش از این در حاشیه قرار داشت علنا خواستار خروج انگلستان از اتحادیه اروپا است. این حزب در انتخابات پارلمان اروپا با کسب 2/16 درصد آرا پس از حزب محافظه کار با 7/26 درصد آرا و حزب کارگر با 6/22 درصد آرا در مقام سوم قرار گرفته است.