نهاوندیان: واقعیت‌های اقتصادی در تعیین نرخ سود لحاظ شود

یک عضو شورای پول و اعتبار که تا پیش از این از مخالفان افزایش نرخ سود بانکی بود، با اشاره به این‌که باید تصمیم‌گیری‌ها در این خصوص با لحاظ واقعیت‌های اقتصادی باشد،‌ گفت: باید ارزیابی واقع‌بینانه از شرایط داشته باشیم.محمد نهاوندیان در گفت‌وگو با فارس، درباره ارائه پیشنهاد مجدد افزایش نرخ‌ سود در بسته سیاستی ـ نظارتی سال 90 برای ماه‌های باقیمانده امسال، افزود:‌ در آخرین جلسه‌ای که داشتیم این پیشنهاد جزو دستورات جلسه نبود.
کد خبر: ۴۲۹۴۸۲

وی در پاسخ به این پرسش که آیا همچنان مخالف افزایش نرخ سود در سال جاری است، گفت: باید واقعیت‌های موجود جامعه مورد ارزیابی‌های واقع‌بینانه قرار گیرد و تصمیم‌گیری‌ها بر این اساس انجام شود.

نهاوندیان افزایش نرخ تورم و رسیدن این نرخ در مردادماه به 17 درصد را دلیل اصلی ضرورت لحاظ واقعیت‌های موجود در تصمیمات پولی و بانکی عنوان و تصریح کرد:‌ به همین جهت باید ارزیابی واقع‌بینانه از شرایط داشته باشیم و برهمان اساس تصمیم بگیریم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها