ثبت‌نام 10 هزار نفر در بانک جویندگان کار در گروه‌های پزشکی

وزارتخانه‌های بهداشت و تعاون، کار و رفاه اجتماعی براساس تفاهم‌نامه‌ای مشترک امکان تشکیل تعاونی‌های بهداشتی درمانی تخصصی را فراهم کردند. به گزارش «جام‌جم»، مدیرکل دفتر کارآفرینی وزارت بهداشت با اعلام این خبر در دومین همایش تعاون، اشتغال و کارآفرینی گفت: با ایجاد تسهیلات کارآفرینی در قالب این تفاهم‌نامه، زمینه برای اشتغالزایی بیشتر در این حوزه فراهم خواهد شد.غضنفر میرزابیگی با بیان این‌که حدود 10هزار نفر در رشته‌های مختلف در بانک اطلاعات جویندگان کار در گروه پزشکی و پیراپزشکی ثبت‌نام کرده‌اند، گفت: بیشتر ثبت‌نام‌کنندگان در مقاطع کاردانی و کارشناسی و در رشته‌هایی مانند مامایی خواستار کار هستند.
کد خبر: ۴۲۸۷۶۰

وی با بیان این‌که میانگین اشتغالزایی سالانه حدود 60 هزار نفر در بخش‌های دولتی و غیردولتی است، افزود: با پیگیری و اجرای سند اشتغال تا پایان سال 90 برای حدود 38 هزار 109 نفر در بخش دولتی و 16 هزار 802 نفر در بخش غیردولتی اشتغال ایجاد خواهد شد.میرزابیگی سرانه حمایتی ایجاد هر شغل در بخش خصوصی برای گروه پزشکی را 35 میلیون تومان اعلام و اظهار کرد: بیش از 2500 تعاونی در کشور وجود دارد که برخی از آنها به دلیل مشکلات مالی فعالیتشان را متوقف کرده‌اند و نیازمند دریافت حمایت‌های دولتی هستند.

مدیرکل کارآفرینی وزارت بهداشت، از پیشنهاد تشکیل و راه‌اندازی رشته کارآفرینی نظام سلامت خبر داد و افزود: رشته کارآفرینی نظام سلامت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حال راه‌اندازی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها