حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
عبدالله معتمدی در گفتگو با مهر، ضمن اشاره به جزئیات انتخاب دروس مجازی توسط قبولی های غیرمجازی کارشناسی ارشد فراگیر و رسمی دانشگاه پیام نور، اظهار داشت: تمام دانشجویان غیرمجازی کارشناسی ارشد که امسال در دوره های فراگیر و سراسری دانشگاه پیام نور پذیرفته شدند هم اگر تمایل داشته باشند می توانند برخی دروس خود را به صورت مجازی دریافت کنند.
وی افزود: پیش از این دانشگاه پیام نور برای حدود 50 رشته مجازی دانشجو پذیرفته بود و ورودی های جدید امسال که غیرمجازی هستند نیز می توانند دروس خود را به صورت مجازی انتخاب و اگر نخواستند در کلاس های حضوری و نیمه حضوری خود شرکت کنند.
به گفته معاون آموزش و سنجش دانشگاه پیام نور دانشجویانی که در ترم نخست برخی دروس خود را به صورت مجازی انتخاب کنند، فعلاً از پرداخت شهریه های دروس مجازی معاف هستند و شهریه معمول دانشگاه را پرداخت می کنند ضمن اینکه دانشجویان از ترمهای آینده با انتخاب هر درس مجازی شهریه همان درس را با نرخ دروس مجازی پرداخت خواهند کرد.
معتمدی در این باره تاکید کرد: دانشگاه پیام نور این امکان را دارد که هر کدام از انتخاب های دانشجویان را که مجازی بود، بپذیرد و هر دانشجوی ارشد می تواند هر تعداد از دروس خود را که خواست به صورت مجازی بخواند.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....