توسط وزیر نیرو صورت گرفت

اعطای پروانه تولید برق به رییس نیروگاه بوشهر

مجید نامجو وزیر نیرو، پروانه بهره برداری از نیروگاه اتمی بوشهر برای تولید برق را به رییس این نیروگاه اعطا کرد.
کد خبر: ۴۲۷۹۱۱

به گزارش ایرنا، نامجو این پروانه را روز دوشنبه و در حاشیه مراسم بهره برداری مقدماتی از نیروگاه اتمی بوشهر و در حضور فریدون عباسی معاون رییس جمهوری و رییس سازمان انرژی اتمی به «درخشنده» رییس این نیروگاه اعطا کرد.

در این پروانه آمده است: به استناد ماده پنج و شش قانون سازمان برق ایران بند 1- 5 آیین نامه تعیین شرایط و روش خرید و فروش برق در شبکه برق کشور و دستور العمل اجرایی پروانه بهره برداری (برای تولید برق) و با توجه به فراهم بودن امکانات مورد نیاز به شرکت مادر تخصصی تولید و توسعه انرژی اتمی ایران به شماره ثبت 89237 اجازه داده می شود
نسبت به تولید برق توسط نیروگاه اتمی بوشهر با حداکثر ظرفیت نامی هزار مگاوات اقدام کند.

«شرکت مادر تخصصی تولید و توسعه انرژی اتمی ایران می تواند با رعایت مفاد مندرج در ظهر پرونده به منظور مصرف خود - فروش تمام یا بخشی از انرژی، ظرفیت و خدمات جانبی به مدیریت شبکه،فروش تمام یا بخشی از انرژی ظرفیت و خدمات جانبی به مصرف کننده نهایی متصل به شبکه 63کیلو وات و بالاتر - واگذاری تمام یا بخشی از منافع ناشی از تولید انرژی، عرضه ظرفیت و خدمات جانبی به عرضه کننده و واگذاری تمام یا بخشی از منافع ناشی از تولید انرژی عرضه ظرفیت و خدمات جانبی به خرده فروش اقدام کند».

براساس این پروانه، فقط بخش غیردولتی اجازه استفاده از اختیارات مندرج در بندهای سوم، چهارم و پنجم این پروانه را دارد.

این پروانه توسط «محمد بهزاد» معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی به شماره 1180- 90- 112مورخه 15 شهریور ماه 90 صادر شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها