بهره برداری متروی تجریش تا آخر مهر

مدیر عامل شرکت متروی تهران از بهره‌برداری از ایستگاه متروی تجریش در خط یک تا پایان مهر خبر داد و گفت: این ایستگاه به عنوان یکی از منحصر‌به‌فردترین ایستگاه‌های متروی تهران، حداکثر تا پایان مهرماه به بهره‌برداری می‌رسد. هابیل درویش در گفت‌وگو با فارس، ضمن بیان این‌که عملیات سفت‌کاری ایستگاه تمام شده و در مرحله نازک‌کاری قرار دارد، توضیح داد: با افتتاح ایستگاه کهریزک در خط یک و پس از افتتاح ایستگاه تجریش، این خط شمالی ـ جنوبی مترو به طور کامل به بهره‌برداری می‌رسد.
کد خبر: ۴۲۷۷۹۲

وی همچنین با اشاره به وضعیت خط 3 متروی تهران نیز گفت: خط 3 مترو نیز بخوبی در حال پیشروی است و 7 کیلومتر آن تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد.

به گفته مدیر عامل متروی تهران، در صورت تأمین اعتبار، بقیه خط 3 مترو و همچنین 11 کیلومتر از خط 6 نیز که با یک دستگاه تی.بی.ام در حال حفر است، تا پایان سال 92 افتتاح خواهد شد. معاون هماهنگی امور عمرانی وزیر کشور اعلام کرد: دولت برای تقویت و توسعه پروژه‌های قطارشهری کشور 4500 میلیارد ریال از بودجه قطار شهری 9 کلانشهر را پرداخت کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها