معلمان حق‌التدریسی از اول مهر به مدارس استثنایی می‌روند

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: از اول مهرماه نیروهای حق‌التدریس و آموزشیارانی که در آزمون تعیین اولویت استخدامی در رشته «آموزش و پرورش کودکان استثنایی» پذیرفته شده‌اند، به صورت «حق‌التدریس» در این سازمان به کار گرفته می‌شوند. حسین هژبری، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی درباره وضعیت نیروی انسانی این سازمان در سال تحصیلی جدید، به فارس گفت: امسال نیز همانند سال‌های گذشته «طرح فراگیر» در آموزش کودکان با نیازهای ویژه اجرا می‌شود که بر اساس آن، این گروه از دانش‌آموزان در مدارس عادی و در کنار دیگر دانش‌آموزان تحصیل می‌کنند؛ در این رابطه همچون گذشته معلمان رابط یا مرجع (معلم‌یار) نیز در کنار معلمان عادی برای آموزش و تربیت این دانش‌آموزان به کار گرفته خواهند شد.
کد خبر: ۴۲۷۳۹۲

وی با بیان این‌که مشکلی برای ساماندهی نیروی انسانی آموزش و پرورش استثنایی بویژه در «طرح فراگیر» نداریم، افزود: به همان نسبتی که در سال گذشته نیروی انسانی داشته‌ایم، امسال نیز نیروهای خود را به کار خواهیم گرفت و کمبود نیرو نخواهیم داشت.

هژبری تصریح کرد: از اول مهرماه نیروهای حق‌التدریس و آموزشیارانی که در آزمون تعیین اولویت استخدامی در سوم تیرماه در رشته «آموزش و پرورش کودکان استثنایی» شرکت کرده و پذیرفته شده‌اند، به صورت «حق‌التدریس» در سازمان آموزش و پرورش استثنایی به کار گرفته می‌شوند و استخدام آنها در آینده نیز منوط به اخذ مجوزهای استخدامی لازم خواهد بود.رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی خاطرنشان کرد: نیروهای شرکت‌های خدمات آموزشی که در این آزمون پذیرفته شده‌اند، در صورت نیاز و اخذ مجوز، به کارگیری خواهند شد.

وی اضافه کرد: در حال حاضر 19 هزار و 800 نیروی فرهنگی مسوولیت آموزش و پرورش 104 هزار دانش‌آموز استثنایی کشور را برعهده دارند، اما تعداد دقیق نیروهای مورد نیاز این سازمان پس از اتمام ثبت‌نام دانش‌آموزان در مهرماه مشخص می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها