منتقدان، فیلم «روش خطرناک» ساخته کراننبرگ را شانس اصلی دریافت شیر طلایی می‌دانند

رقابت چهره‌های معروف سینمای جهان در جشنواره ونیز

شصت و هشتمین دوره جشنواره فیلم ونیز که از 3 روز پیش آغاز شده، شاهد رقابت چهره‌های معروف سینمای جهان برای دریافت جایزه شیر طلایی است. فیلم‌های «پرنده» ساخته ایوز کامون، «44‌:‌4 آخرین روز زمین» از ابل فررا، «روش خطرناک» با کارگردانی دیوید کراننبرگ، «کشتار» ساخته رومن پولانسکی و «بلندی‌های بادگیر» با کارگردانی آندره آرنولد از مهم‌ترین فیلم‌های بخش مسابقه جشنواره ونیز هستند.
کد خبر: ۴۲۶۳۲۹

در این میان، منتقدان و کارشناسان شانس فیلم «روش خطرناک»، ساخته دیوید کراننبرگ را برای دریافت شیر طلایی بیش از دیگر آثار می‌دانند. این فیلم اقتباسی از نمایشنامه «گفتار درمانی» نوشته کریستوفر همپتن است که به اختلاف میان زیگموند فروید و کارل یونگ، 2 روان‌شناس بزرگ قرن 20 می‌پردازد.

البته این جشنواره که در طول عمر 68 ساله خود همیشه به فیلم‌های سیاسی روی خوش نشان داده است، این بار نیز روز چهارشنبه هفته گذشته با نمایش درام سیاسی «نیمه مارس»، ساخته جورج کلونی آغاز شد که خارج از بخش مسابقه قرار دارد.

این فیلم که جورج کلونی خود در آن کنار فیلیپ سیمور‌هافمن و جفری رایت بازی دارد، داستان استفن مایرز، سخنگوی مطبوعاتی یک نامزد ریاست جمهوری در آمریکاست که درگیر ماجراهای پیچیده یک رسوایی سیاسی می‌شود.

از مهم‌ترین آثار شرکت کننده در بخش‌های دیگر جشنواره ونیز می‌توان به فیلم‌های «برش» ساخته امیر نادری، «دبلیو ای» از مدونا، «شیوع» با کارگردانی استیون سودربرگ و مستند «تحریر ۲۰۱۱» ساخته مشترک3 فیلمساز مصری اشاره کرد که به خیزش مردم آن کشور در میدان تحریر قاهره می‌پردازد.

جشنواره فیلم ونیز امسال، مثل دوره‌های گذشته چند برنامه تجلیل و تقدیرنیز تدارک دیده است؛ جایزه شیر طلایی یک عمر دستاورد سینمایی به مارکو بلوکیو، سینماگر قدیمی ایتالیایی اعطا می‌شود و آل پاچینو هم مورد تقدیر قرار خواهد گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها