خاتمی: کشورهای اسلامی باید برائت خود را از خشونت اعلام کنند

رئیس جمهوری در دیدار وزیر دادگستری عربستان گفت : کشورهای اسلامی باید در کنار یکدیگر و منطبق بر موازین اسلامی ، برائت خود از حرکتهای تند را که منجر به خشونت می شود، اعلام کنند.
کد خبر: ۴۲۵۰۶

به گزارش ایسنا ، سیدمحمد خاتمی با اشاره به این که این کشورها باید در برابر اعلام جنگ آشکار و مخفی علیه اسلام و مسلمانان نیز ایستادگی کنند ، افزود: همکاری میان جمهوری اسلامی ایران و عربستان به عنوان 2 کشور مهم اسلامی در این زمینه مهم است . خاتمی در خصوص اشغال و حمله به عراق اظهار کرد: ایران و عربستان هر دو ، مخالف اشغال بودند و از ابتدا تاکید کردند که هر تحول در عراق باید از سوی خود مردم عراق و با کمک کشورهای منطقه و همسایه صورت گیرد. رئیس جمهوری منطقه را نیازمند امنیت و آرامش دانست و خواستار پایان اشغال و ایجاد عراق مستقل تحت حکومتی که نماینده همه مردم عراق باشد و بتواند با همسایگان روابط مناسب برقرار کند ، شد. عبدالله بن محمد بن ابراهیم آل شیخ ، وزیر دادگستری عربستان نیز در این دیدار همکاری میان ایران و عربستان را به نفع ملت های 2کشور و جهان اسلام دانست.

سیاست ایران ، گسترش روابط همه جانبه با تاجیکستان است

همچنین خاتمی در دیدار حکیم صالح اف ، وزیر اقتصاد و بازرگانی تاجیکستان گفت : امیدواریم با همکاری ایران ، افغانستان با ثبات و تاجیکستان پیشرو ، زمینه غلبه بر مشکلات فراهم شود و نیز در افغانستان با انتخاباتی آزاد ، حکومتی مردمی حاکم شود. رئیس جمهوری ، سیاست جمهوری اسلامی ایران را همکاری ، عدم دخالت و تلاش برای برقراری امنیت ، ثبات و پیشرفت دانست و اظهار کرد: 2 کشور ، زبان و فرهنگ مشترکی دارند و سیاست ایران ، همکاری اساسی و گسترش روابط همه جانبه با تاجیکستان است .
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها