معاون امور مطبوعاتی وزیر ارشاد بر تهیه آمار دقیق تعداد خبرنگاران تاکید کرد

تدوین آیین‌نامه کار حرفه‌ای خبرنگاری

معاون امور مطبوعاتی وزیر ارشاد گفت: آیین‌نامه کار حرفه‌ای خبرنگاری که تدوین شده است، می‌تواند آمار دقیق تعداد خبرنگاران کشور را تصحیح کند، زیرا تاکنون در این ارتباط تعریف درستی نداشته‌ایم. محمدجعفر محمدزاده، خبرنگاری را جزو مشاغل سخت دانست و اظهار کرد: آنچه که بر مبنای این قانون مورد توجه است، تعریف خبرنگاری و شخص خبرنگار است.
کد خبر: ۴۲۳۰۴۲

وی گفت: تاکنون در آمار ما بسیاری خبرنگار نبودند و صرف حضور آنها در یک رسانه اعم از کارمندان، حروفچین‌ها و منشیان موجب شده بود که اسامی برخی به عنوان خبرنگار در فهرست‌های ما ثبت شود.

معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد تصریح کرد: به واسطه این‌که آمار صحیحی از تعداد خبرنگاران در دست نیست، موجب به‌هم‌ریختگی بسیاری از موضوعات همچون بیمه، مالیات، هدیه رئیس‌جمهور و بیمه تکمیلی شده است. او در پایان گفت: امیدواریم که با درست کردن مباحث پایه‌ای بتوانیم مشکلات پیش‌رو را بهبود بخشیم که در این زمینه آیین‌نامه کار حرفه‌ای به دولت فرستاده شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها