اعتراف کامرون به از هم گسیختگی جامعه انگلیس

دیوید کامرون، نخست‌وزیر انگلیس دیروز بار دیگر در واکنش به آشوب‌های اخیر لندن و سایر شهرهای بزرگ این کشور، سخنرانی کرد.
کد خبر: ۴۲۲۹۹۴

به گزارش ایسنا، نخست‌وزیر دولت ائتلافی انگلیس در سخنرانی خود درخصوص بازنگری در سیاست‌های این کشور تاکید کرد: آشوب‌ها به خاطر فقر و کاهش بودجه دولت نبوده است. وی در سخنان خود اعتراف کرد: ظرف چند هفته آینده بازنگری در سیاست‌های کشور را اعلام خواهیم کرد و ترمیم جامعه از هم‌گسیخته را هم‌اکنون آغاز کرده‌ایم.

کامرون گفت: ترمیم جامعه از هم‌گسیخته در اولویت دستور کار دولت انگلیس قرار دارد. کامرون همچنین در بررسی ریشه‌های آشوب‌های اخیر به بنیان خانواده و والدین اشاره و اظهار کرد: ترمیم‌های آینده را در سیستم این کشور باید از خانواده و والدین آغاز کنیم. باید روش‌های مراقبت از فرزندان را ارتقا دهیم. هم‌اکنون اعتماد به سیستم امنیتی کشور در پایین‌ترین حد خود قرار گرفته است.

کامرون در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد که نباید ناکامی در سیستم آموزشی انگلیس را در بروز آشوب‌ها نادیده گرفت. وی همچنین از نیاز به حس مسوولیت‌پذیری بین اعضای جامعه سخن گفت و خاطرنشان کرد: تمامی اقدامات ما در آینده در شرایطی تحقق می‌یابد که یک جامعه مسوول داشته باشیم. اظهارات کامرون اوایل صبح دیروز در حالی بیان شد که عصر روز یکشنبه شهر بیرمنگام شاهد تظاهرات اعتراضی مردم بود. به گزارش بی.بی.سی، تظاهرات روز یکشنبه به منظور اعتراض به کشته شدن 3 نفر در جریان ناآرامی‌های این شهر و تاکید بر پیگیری این حادثه بود. طارق جهان، پدر یکی از این سه نفر که هنگام نگهبانی از محله خود در اثر برخورد یک اتومبیل با آنان کشته شدند در این تظاهرات حضور داشت و گفت که این سه نفر در دفاع از جامعه خود جان داده‌اند. بررسی عوامل بروز این نا آرامی‌ها و واکنش نسبت به آن آغاز شده و در حالی که برخی از منتقدان دولت، سیاست کاهش هزینه‌های اجتماعی را مسوول دانسته و این نا آرامی‌ها را نوعی اعتراض به این سیاست توصیف کرده‌اند، برخی دیگر این نظر را مردود می‌دانند.

از سوی دیگر، در پی وقایع اخیر لندن و چند شهر دیگر، تنشی میان پلیس و دولت انگلیس طی روزهای اخیر شکل گرفته است. این تنش‌ها زمانی به اوج خود رسید که اعلام شد بیل براتن، پلیس بلندپایه سابق آمریکا قرار است به دعوت شخص کامرون بزودی با وی دیدار کند تا به او درباره راه‌های مقابله با گروه‌های خلافکار مشورت دهد. به گزارش منابع خبری، نیروهای امنیتی انگلیس و اتحادیه پلیس لندن و منچستر ضمن انتقاد از دیوید کامرون، این طرح را سیلی به گوش نیروی امنیتی این کشور توصیف کرد.

این در حالی است که جستجوی خانه به خانه پلیس در شهرهای انگلیس برای دستگیری شرکت‌کنندگان در اعتراض‌های خیابانی اخیر همچنان ادامه دارد. تاکنون 3000نفر دستگیر شده‌اند که 1400 نفر تنها در لندن بوده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها