شکست آمریکا در عرصه سیاست خارجی

سی.ان.ان: اوباما در برابر ایران وامانده است

پایگاه اینترنتی شبکه تلویزیونی «سی‌.ان‌.ان» آمریکا در گزارشی به بررسی عملکرد باراک اوباما، رئیس‌جمهور این کشور در حوزه سیاست خارجی پرداخت و نوشت: یک وجه شکست در عرصه سیاست خارجی دولت دموکرات اوباما، تسلیم شدن و واماندن در برابر ایران است. اوباما در آغاز ورود به کاخ سفید، از تعامل گسترده و بدون شرط با ایران سخن می‌گفت؛ اما او در کمتر از چند ماه تغییر رویه داد و رویکرد کاخ سفید از گفت‌وگو به تهدید، تحریم اقتصادی و حتی تلاش برای براندازی حکومت تغییر کرد.
کد خبر: ۴۲۱۲۷۳

به گزارش نسیم‌آنلاین، در ادامه این گزارش آمده است:‌ اوباما از آغاز در قبال ایران، رفتار نادرستی در پیش گرفت؛ یکی از اشتباهات بزرگ دولت اوباما، بیشتر کردن دشمنی خود با ایران بود که نتیـجه عمل به مشاوره‌های مغرضانه هم‌پیمانان اسرائیلی وی بود.

این منبع افزود:‌ اسرائیل و همراهانش در ایالات متحده، یک برنامه سنگین تبلیغاتی علیه ایران راه انداخته‌ و از ایران، یک غول خیالی ساخته‌اند که باید حتما هرچه سریع‌تر نابود شود.

در همین راستا اخیرا شاهد یک بلوف سیاسی بزرگ از سوی رسانه‌های وابسته به این جریان بودیم، مبنی بر این‌که اسرائیل در شهریورماه، تأسیسات هسته‌ای ایران را بمباران خواهد کرد!در ادامه این گزارش تصریح شده است:‌ هرچند خیالی بودن این ادعا از همان آغاز نیز مشخص بود، اما هدف از این‌گونه سخنان این است که به آمریکا فشار آورده شود تا بلکه واشنگتن در این فعالیت‌های روانی و تبلیغاتی وارد عمل شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها