زلزله بلده ، تاثیری بر گسل های تهران نداشته است

با کاهش پس لرزه ها در منطقه زلزله زده بلده و یوش و اسکان موقت زلزله زدگان ، مردم این منطقه زندگی عادی خود را از سرگرفتند.
کد خبر: ۴۱۹۸۴

گزارش خبرنگاران اعزامی «جام جم» از منطقه حاکی است ، هم اکنون نیروهای امدادی با حضور در منطقه ، در حال پاکسازی جاده ها و کنار زدن تخته سنگ هایی هستند که براثر زلزله جاده را مسدود کرده است . تاکنون شمار مجروحان به 250نفر و تعداد قربانیان به 30نفر رسیده است و جسد 3نفر از سرنشینان یک خودرو که مدارک شناسایی آنان پس از اصابت تخت سنگ به خودروی آنها آتش گرفته ، قابل شناسایی نیست.

گسل تهران

رئیس پژوهشکده سازه پژوهشگاه زلزله شناسی به ایسنا گفت : پس از فعالیت لرزه ای گسلها ، احتمال فعال شدن گسلهای مجاور وجود دارد و تاکنون هیچ نشانه ای از تاثیر زلزله بلده برگسلهای شمالی و جنوبی تهران به دست نیامده است . وی با اشاره به 2 پس لرزه در مقیاس 4 ریشتر که در تهران احساس شد ، گفت : تمامی این پس لرزه ها مربوط به زلزله بلده است و این پس لرزه ها رو به کاهش است. رئیس پژوهشکده سازه پژوهشگاه تاکید کرد: بروز زلزله در تهران موضوعی است که باید همیشه نگران آن بود؛ ولی زلزله اخیر به لحاظ علمی تاثیری در افزایش احتمال زلزله در تهران ندارد.

مرکز زلزله تغییر کرد

روز گذشته رئیس مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن به خبرگزاری فارس گفت : با وجود اطلاعات اولیه که مرکز زلزله را بلده نشان می دهد اما با مراجعه به دستگاه های لرزه نگاری مشخص می شود مرکز زلزله در نزدیکی منطقه کجور بوده است . قاسم حیدری نژاد افزود: مقیاس بزرگی زمین لرزه به طور دقیق تا 3 روز دیگر مشخص می شود و از آنجا که زلزله در عمق پایین روی داده ، مقیاس وسیعی از کشور را تحت الشعاع خود قرار داده است . احتمال رانش زمین از سوی دیگر ، مسوولان اداره راه عنوان کردند ، با توجه به احتمال رانش زمین و ریزش کوه ، محور کندوان همچنان بسته است و نیروهای امدادی در حال پاکسازی جاده از سنگهایی هستند که براثر ریزش کوه راه عبوری را مسدود کرده است . آخرین خبرها نیز از منطقه حاکی است ، روز گذشته دانش آموزان برخی از مدارس در مناطق زلزله زده امتحانات پایان سال خود را در فضای باز برگزار کردند و هم اکنون چادرهای هلال احمر برای اسکان موقت بر پا شده است .
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها