شمقدری، معاون سینمایی وزیر ارشاد: این موسسه اولین زیرمجموعه راه‌اندازی شده سازمان سینمایی محسوب می‌شود

آغاز به کار موسسه جشنواره‌ها و امور بین‌الملل سینما

در حالی که هنوز ساختار تشکیلاتی و اداری سازمان سینمایی مشخص نشده است، جواد شمقدری از تاسیس موسسه جشنواره‌ها و امور بین‌الملل سینما زیر نظر معاونت سینمایی وزارت ارشاد خبر داد و نقش آن را بیشتر نظارتی و حمایتی خواند.
کد خبر: ۴۱۹۳۰۶

معاون سینمایی وزارت ارشاد در حاشیه دیدار با هیات سینمایی مصری و فلسطینی در گفت‌وگو با خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره وضعیت موسسه جشنواره‌ها و امور بین‌الملل سینما گفت: با توجه به تصویب تاسیس سازمان سینمایی و کار کارشناسی انجام گرفته، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با راه‌اندازی موسسه‌ای که هم جشنواره‌ها و هم بخش بین‌الملل معاونت سینمایی فعلی را مدیریت کند، موافقت کرد. وی در پاسخ به این‌که وظیفه موسسه جشنواره‌ها و امور بین‌الملل سینما چیست، بیان کرد: مسوولیت این موسسه که فعلا زیر نظر من اداره می‌شود، مدیریت همه جشنواره‌هایی است که با حمایت معاونت سینمایی برگزار می‌شود. همچنین تمام ارتباطات بین‌المللی در حوزه جشنواره‌ها و بازاریابی به عهده این موسسه خواهد بود.

معاون سینمایی در عین حال گفت: البته ما در فارابی هم بخش بین‌الملل را خواهیم داشت که ماموریت ویژه‌ای با هدف تولیدات مشترک دارد. در واقع باید بگویم تمام بخش‌های بین‌الملل موسسات مختلف، زیرمجموعه موسسه جشنواره‌ها و امور بین‌الملل سینما قرار می‌گیرند. شمقدری با اشاره به این که موسسه جشنواره‌ها و امور بین‌الملل سینما در زمینه اکران فیلم‌های ایرانی در خارج کشور نیز فعالیت خواهد کرد، افزود: تا زمانی که بخش خصوصی وظایف خود را بخوبی انجام دهد، این موسسه تنها نقش نظارتی، حمایتی و هدایتی را به عهده دارد، اما در حوزه‌هایی که موسسات خصوصی نتوانند خودشان حضور پیدا کنند، این موسسه وظیفه دارد که حمایت‌هایی برای عرضه فیلم‌های ایرانی در عرصه بین‌المللی انجام دهد.

معاون سینمایی وزیر ارشاد درباره تاریخ آغاز به کار این موسسه گفت:‌ در واقع کار موسسه جشنواره‌ها و امور بین‌الملل سینما از الان آغاز شده، اما طبیعی است که یک دوره انتقالی خواهیم داشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها