توقف خودرویی با سرعت 210 کیلومتر در زنجان

راننده متخلفی که سوار بر یک دستگاه خودرو سواری بی‌ام‌و بود، و با سرعت مرگبار 210 کیلومتر حرکت می‌کرد، توسط مامواران پلیس راه زنجان متوقف شد.
کد خبر: ۴۱۹۱۳۹

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سرهنگ  رشتیانی  رئیس پلیس راه استان زنجان درباره جزئیات این خبر گفت: ماموران پلیس راه زنجان حین کنترل سرعت خودرو‌ها متوجه حرکت مرگبار یک دستگاه سواری بی‌ام‌و در محور اتوبان زنجان ـ قزوین شدند.

وی با بیان این‌که این خودرو با سرعت 210 کیلومتر در حرکت بود، خاطرنشان کرد: هر لحظه احتمال وقوع حادثه توسط این خودرو، متصور بود.

رئیس پلیس راه استان زنجان تصریح کرد: بلافاصله هشدار‌های لازم برای توقف این خودرو توسط ماموران پلیس راه صادر شد.

سرهنگ رشتیانی افزود: راننده متخلف این خودرو بدون توجه به هشدار پلیس همچنان با سرعت به راه خود ادامه داد که پلیس به تعقیب این خودرو پرداخت.

این مقام مسوول تاکید کرد: هنگام تعقیب و گریز راننده این خودرو علاوه بر سرعت غیرمجاز مرتکب جرایم دیگری از قبیل حرکت در خلاف جهت، مارپیچ و سرپیچی از فرمان پلیس شده بود، که در نهایت متوقف شد.

سرهنگ رشتیانی با اعلام برخورد شدید با متخلفان قوانین راهنمایی و رانندگی گفت: به این راننده متخلف 30 نمره منفی تعلق گرفت که در سوابق وی ثبت و خودرو نیز توقیف شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها