با حضور رئیس جمهور

تونل‌هاى دوقلوى شبلى به بهره‌بردارى رسید

با حضور رئیس جمهور تونل‌های دوقلوی شبلی و باقیمانده آزادراه پیامبر اعظم(ص) که زنجان را به تبریز متصل می‌کند، به بهره برداری رسید.
کد خبر: ۴۱۹۱۳۶

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، آزادراه زنجان ـ تبریز که با عنوان آزادراه پیامبر اعظم(ص) نامگذاری شده، قسمتی از آزادراه تهران ـ قزوین ـ زنجان ـ تبریز ـ بازرگان و همچنین بخشی از راه ابریشم است که عملیات احداث آن از سال 1375 آغاز شده است.

این آزادراه کوهستانی به طول 285 کیلومتر که توسط متخصصان داخلی ساخته شده، نخستین آزادراه کوهستانی و یکی از عظیم‌ترین طرح‏های راهسازی کشور است و بخشی از راه ابریشم محسوب می‌شود.

تونل‏‌های دوقلوی شبلی که برای ساخت آنها 110 میلیارد تومان هزینه شده، در انتهای این آزادراه و در 25 کیلومتری تبریز احداث شده اند و هریک از آنها 5/2 کیلومتر طول، 11متر عرض وهشت متر ارتفاع دارند. با اتمام ساخت این تونل‏‌ها آزادراه پیامبر اعظم به بهره‌برداری کامل می‌رسد.

تکمیل بخش قابل توجهی از این پروژه در دولت نهم و دهم انجام شده است، به طوری که 173کیلومتر از این پروژه در دولت نهم آماده شده است و مابقی این پروژه نیز در دولت دهم به بهره‌برداری خواهد رسید.

یادآور می‌شود، این دومین سفر پیایی رئیس جمهور برای افتتاح پروژه‌های عمرانی و صنعتی به استان آذربایجان شرقی در طول 20 روز اخیر است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها