عدم پرداخت سود سهام عدالت به سهامداران طی 3 سال اخیر

مدیرعامل اتحادیه‌ تعاونی‌های سهام عدالت استان تهران گفت: در حال حاضر سود فعالیت 3 سال اخیر شرکت‌های واگذار شده در قالب سهام عدالت به سهامداران پرداخت نشده است. علی حسینی در گفت‌وگو با فارس ضمن اشاره به این‌که ثبت‌نام و پایش متقاضیان دریافت سهام عدالت کارگران ساختمانی و فصلی در اختیار دبیرخانه‌های استانی قرار گرفته اما به شرکت‌های تعاونی منعکس نشده است، افزود: در این باره به محض معرفی فهرست متقاضیان، شرکت‌های تعاونی نسبت به ساماندهی آنها اقدام خواهد کرد.
کد خبر: ۴۱۸۴۸۳

وی در خصوص چرایی عدم پرداخت سود سهام عدالت سال‌های 87 تا امروز، خاطرنشان کرد: مطابق مصوبه مجلس دولت می‌تواند تا زمان مستهلک‌کردن کامل سهم خود از محل منابع مورد واگذاری در قالب سهام عدالت، هیچ سودی را به مردم پرداخت نکند.

وی ادامه داد: طی سال‌های 85 و 86 سود سهام متضاضیان سهام عدالت از محل درآمد شرکت‌های مورد واگذاری در قالب سهام عدالت تأمین و به طور کامل به سهامداران پرداخت شد.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های سهام عدالت استان تهران گفت: در آن زمان تکلیف بر این بود که دولت طی 10 سال بعد از واگذاری منابع درآمدی بتدریج تا زمان استهلاک کامل سرمایه‌های هزینه شده در محل واگذاری‌ها، مطالبات خود را دریافت کند.

وی افزود: اما طی مصوبه‌ای مقرر شد دولت در زمان کمتری سهم خود را از شرکت‌های مورد واگذاری برداشت کند. حسینی اظهار کرد: به نظر می‌رسد تا زمانی که سهم دولت از محل شرکت‌های مورد واگذاری در قالب رد دیون به سهام عدالت تأمین نشود، نمی‌توان امیدوار به پرداخت بهنگام سود سهام عدالت بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها