معاون دبیرکل سازمان ملل: هیچ کشوری نمی‌تواند در مبارزه با مواد مخدر با ایران برابری کند

احمدی‌نژاد: مبارزه با موادمخدر تصمیم جهانی می‌خواهد

رئیس‌جمهور گفت: موضوع موادمخدر فراتر از چند کشاورز و قاچاقچی معمولی است و جریانات اقتصادی بزرگ‌تری پشت این موضوع قرار دارند که بعضا در جهت اهداف سیاسی از آن استفاده می‌کنند، لذا ضرورت دارد سطح مبارزه با موادمخدر متناسب با اقدامات این جریانات ارتقایابد.به گزارش فارس، محمود احمدی‌نژاد در دیدار یوری فدوتف، معاون دبیرکل و مدیر اجرایی دفتر مقابله با جرم و موادمخدر سازمان ملل با تاکید بر این‌ که موادمخدر خطر بزرگی برای کل جامعه بشری محسوب می‌شود و مبارزه با آن نیازمند عزم جدی و جهانی است، افزود: امروز ملت ایران به نمایندگی از بخش وسیعی از جامعه جهانی با نقل و انتقال موادمخدر مبارزه می‌کند و هیچ تفاوتی بین جوانان ایرانی با جوانان اروپا و سایر نقاط جهان قائل نیست.
کد خبر: ۴۱۷۳۰۳

وی با اشاره به این ‌که به‌رغم اقدامات خوبی که در زمینه مبارزه با تولید و توزیع موادمخدر انجام شده، اما در عمل تولید انواع موادمخدر افزایش داشته است، گفت: امروز مقابله با موادمخدر علاوه بر اقدامات معمول، نیازمند اتخاذ تصمیمات سیاسی و اقتصادی در سطح منطقه‌ای و جهانی است. رئیس‌جمهور، کنترل کشت موادمخدر در افغانستان و سایر نقاط را از راه‌های موثر در زمینه مقابله با موادمخدر عنوان کرد و با اشاره به آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کنترل کشت موادمخدر، افزود: بی‌تردید کشاورزان به طور عادی علاقه‌ای به کشت موادمخدر ندارند، اما نیازمند کشت جایگزینی هستند که بازار فروش داشته باشد و زندگی‌شان تامین شود و می‌توان این کار را با سازماندهی و مدیریت مناسب به اجرا درآورد.

وی گفت: اگر فقط 10 درصد هزینه‌های جنگ افغانستان به کنترل کشت موادمخدر در این کشور اختصاص می‌یافت، بخش وسیعی از کشت این مواد و به تبع آن قاچاق موادمخدر قابل کنترل بود.

ایران بیشترین کشفیات در جهان را دارد

یوری فدوتف، معاون دبیرکل و مدیر اجرایی دفتر مقابله با جرم و موادمخدر سازمان ملل نیز در این دیدار با قدردانی از اقدامات گسترده و قاطع جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با موادمخدر، اظهار کرد: ایران اقدامات مناسبی در زمینه کنترل و محدود کردن ورود موادمخدر از طریق افغانستان و پاکستان داشته و از بیشترین کشفیات در جهان برخوردار است، به‌ گونه‌ای که هیچ کشوری نمی‌تواند در این زمینه با ایران برابری کند.

وی افزود: جامعه بین‌المللی به خوبی آگاه است که ایران هزینه‌های سنگینی در مبارزه با موادمخدر می‌پردازد و باید نهایت تلاش خود را برای کمک و پشتیبانی از اقدامات ایران انجام دهد که در این جهت، دفتر موادمخدر سازمان ملل مصمم است حمایت و پشتیبانی‌های لازم را ‌بخصوص در زمینه تامین تجهیزات برای کنترل مرزها به عمل آورد.

یوری فدوتف خاطرنشان کرد: اگرچه ایران تلاش‌های بسیار گسترده‌ای در مبارزه با موادمخدر انجام داده، اما یک کشور به تنهایی نمی‌تواند مقابل تهدیدهایی که جنبه‌های بین‌المللی دارد ایستادگی کند، لذا مقابله با این‌گونه تهدیدات نیازمند همکاری‌های منطقه‌ای، موثر و وسیع‌تر بین‌المللی است و دفتر مبارزه با موادمخدر سازمان ملل نهایت تلاش خود را برای تقویت همکاری‌های منطقه‌ای با محوریت ایران در زمینه مبارزه با موادمخدر انجام خواهد داد.

وی گفت: مساله قاچاق موادمخدر به عنوان یک موضوع جهانی و بین‌المللی بدون برخورد با جریانات مالی و پولشویی به موفقیت مطلوب نخواهد رسید و جمهوری اسلامی ایران اقدامات مناسبی در مبارزه با پولشویی انجام داده که می‌توان به ‌عنوان الگو در اختیار سایر کشورها قرار داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها