نشست سه جانبه سران ایران، پاکستان و افغانستان

نشست سران ایران، پاکستان و افغانستان در حاشیه اجلاس بین‌المللی مبارزه جهانی با تروریسم، عصر جمعه در تهران آغاز شد.
کد خبر: ۴۱۱۳۲۸

به گزارش واحد مرکزی خبر؛ محمود احمدی‌نژاد، آصف‌علی زرداری و حامد کرزای در این اجلاس سه‌جانبه حضور دارند.

اجلاس بین المللی مبارزه جهانی با تروریسم با حضور مقامات و نمایندگان بیش از 60 کشور و سازمان بین المللی شنبه  در تهران آغاز می شود.

در این اجلاس دو روزه، نقش و چالش‌های سازمان‌های بین‌المللی در مبارزه با تروریسم و دیدگاه ادیان الهی در مقابله با این پدیده شوم بررسی می‌شود.

قرار است رؤسای جمهوری افغانستان، پاکستان، تاجیکستان، عراق و سودان و جمعی از نخست وزیران و وزیران امور خارجه دیگر کشورها در این اجلاس شرکت کنند.

مقامات و نمایندگان سازمان ملل متحد، سازمان کنفرانس اسلامی، سازمان همکاری کشورهای آسیایی، سازمان همکاری شانگهای، اکو، پلیس بین‌الملل و سازمان مقابله با مواد مخدر و جرایم نیز در اجلاس تهران حضور خواهند داشت.

محمد مهدی آخوندزاده پنج شنبه شب در مصاحبه با پرس تی وی، درباره اجلاس ضد تروریسم در تهران گفت: این نخستین کنفرانس بین‌المللی ضدتروریسم است که تهران میزبان آن است و این اجلاس ادامه اجلاس قبلی درباره ان پی تی و مقابله با تسلیحات اتمی است.

معاون وزیر امور خارجه درباره موانع مبارزه با تروریسم گفت: متاسفانه کنوانسیون بین‌المللی درباره تروریسم وجود ندارد زیرا هنوز بر سر این مسئله میان اعضای سازمان ملل متحد اختلاف وجود دارد.

وی افزود: بنابراین کنفرانس تهران در واقع می تواند فتح بابی برای این مسئله باشد زیرا نسل جدید دیگر نمی خواهد شاهد کشته شدن دانشمندان ایرانی در روز روشن در خیابان‌های تهران باشد.

این گزارش حاکی است: پس از نشست سه جانبه رؤسای جمهوری ایران، پاکستان و افغانستان، وزیر امور خارجه عمان نیز با آقای احمدی‌نژاد دیدار خواهد کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها