وی اظهار کرد: تلاش میکنیم تا حد ممکن زمینه را برای خرید خرمای کشاورزان با قیمت مناسب فراهم کنیم تا نخلداران استان کمتر متوجه ضرر و زیان شوند.
استاندار بوشهر اضافه کرد: در نخستین اقدام خرید یکهزار تن محصول خرمای کشاورزان استان بوشهر در دستور کار قرار میگیرد، ضمن اینکه تنظیم و تدوین استاندارد خرما هم از ضروریاتی است که باید مورد توجه باشد.
معاون برنامهریزی استاندار بوشهر نیز گفت: هم اکنون کمتر از 10 درصد خرمای تولیدی استان بوشهر روی دست کشاورزان مانده است.
رسول زارعی افزود: 6 میلیون اصله نخل در استان بوشهر وجود دارد و از این میزان سالانه 150 هزار تن محصول برداشت و بیش از 22 هزار نفر در این بخش مشغول به کار خواهند شد.
وی با بیان اینکه 14 درصد خرمای کشور در بوشهر تولید میشود، افزود: در سال گذشته 12 هزار تن خرما به ارزش 14 میلیون دلار از استان بوشهر صادر شد.
معاون برنامهریزی استانداری بوشهر بیان کرد: هم اکنون 8 واحد غیرفعال و 32 واحد فعال بستهبندی خرما در استان بوشهر وجود دارد که ظرفیت تولید واحدهای فعال 45 هزار تن و ظرفیت تولید واحدهای غیرفعال و نیمهفعال نیز 15 هزار تن است.
زارعی اضافه کرد: تعداد افراد شاغل در واحد های بسته بندی نیز 1600تا 1700نفر است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم