هاردیپ سینگ پوری در گفتگو با ایرنا اظهار داشت ما از حق همه کشورها از جمله ایران در بهره برداری از انرژی صلح آمیز اتمی حمایت می کنیم ولی این امر باید توام با عمل نمودن به وظائف بین المللی از سوی کشورها باشد.
وی اظهار داشت: ما همچنین از ادامه مذاکرات گروه پنج به علاوه یک با تهران به منظور رسیدن به یک توافق نهایی حمایت می کنیم.
نماینده دائم هند در سازمان ملل یادآور شد: ما یقین داریم که آژانس بین المللی اتمی در رابطه با موضوع هسته ای ایران نقش محوری دارد و انتظار داریم که تهران به همکاریهای خود با آژانس ادامه دهد.
هاردیپ سینگ با اشاره به صدور چند قطعنامه شورای امنیت بر ضد تهران گفت: ما باید اطمینان حاصل کنیم که این نوع تصمیمات شورای امنیت تحت هیچ شرایطی بر مراودات تجاری و اقتصادی ایران با سایر کشورها تاثیر منفی نداشته باشد.
شورای امنیت سازمان ملل تحت اعمال نفوذ آمریکا و چند همپیمانش تاکنون پنج قطعنامه ظالمانه و غیر قانونی را بر ضد کشورمان به تصویب رساند که حداقل سه مورد آن تحریمی است.
این در حالی است که مسولان نظام جمهوری اسلامی بارها و بارها بر صلح آمیز بودن فعالیت های هسته ای کشورمان تاکید کرده اند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم