سایه خبر

لغو حکم فرماندار ساری با استخاره!

استاندار مازندران با تایید لغو حکم علی بابایی‌کارنامی در مسند فرمانداری ساری گفت: دلیل اصلی لغو حکم فرماندار منصوب شده وزیر کشور، استخاره بد بوده است.
کد خبر: ۴۱۰۵۷۳

به گزارش مهر، سیدعلی‌اکبر طاهایی در آیین تودیع فرماندار و معرفی سرپرست فرمانداری ساری افزود: گزینه نهایی و مورد تایید بنده و وزیر کشور برای تصدی مسوولیت فرمانداری ساری، شخص علی بابایی‌کارنامی بود اما به دلیل این‌که از مدت زمان صدور حکم انتصاب تا روز معارفه بابایی برای مسند فرمانداری ساری استخاره بد آمده، ترجیح دادیم با معرفی سرپرست فرمانداری به دنبال گزینه جدیدتری برای تصدی فرمانداری مرکز استان برآییم. به گفته استاندار، فرماندار پیشین به علت حضور در انتخابات مجلس،‌ از سمت خود استعفا کرده است.پیش از این یوسف‌نژاد نماینده ساری در مجلس، از ابطال حکم تازه صادر شده برای فرماندار جدید شهر ساری خبر داده و گفته بود: این فرماندار ‌پس از طی مراحل اداری و قانونی به طور رسمی انتخاب و قرار شد روز شنبه (دیروز) معارفه شود، ولی از طرف افرادی غیر از وزارت کشوری‌ها، حکم وی باطل شد.

انتقاد پورمحمدی از برخی بزرگنمایی‌ها

مصطفی پورمحمدی رئیس سازمان بازرسی کل کشور معتقد است «این‌که گفته شود جریان انحرافی از بیرون هدایت می‌شود، نوعی فرافکنی است». به گزارش تابناک، وی در گفت‌وگو با ارگان مطبوعاتی حزب موتلفه (شما) افزود:‌ من در زمره افرادی در کشور هستم که به شکل حرفه‌ای در باره دشمن کار کرده‌ام و جزو مدیران ارشد کشور هستم که در مبارزه با دشمن، تجربیات طولانی‌مدت دارم. شاید بتوانم بگویم که در این زمینه از دیگران کارشناس‌تر هستم؛ با تمام اینها من دشمن را اینقدر بزرگ نمی‌بینم.

وزیر سابق کشور با تاکید بر این‌که «بزرگ کردن دشمن واقع‌بینانه نیست»،‌ گفت: جریان انحرافی هم عددی نیست که این‌قدر بزرگش می‌کنیم. من اصلا این بزرگنمایی‌ها را قبول ندارم. من می‌خواهم در یک فضای واقعی و واقع‌بینانه حرف بزنم. عده‌ای از بزرگان ما می‌گویند جریان انحرافی از صدر اسلام تاکنون به این شکل سابقه نداشته! بزرگ‌ترین خطری است که نظام اسلامی را تهدید می‌کند! اما من فکر نمی‌کنم جریان انحرافی این‌قدر توان داشته باشد. شاید در اثر ضعف‌های ماست که اثرگذاری جریان انحرافی می‌تواند زیاد باشد.

تعیین گزارشگر ویژه برای اعمال فشار

در جهت سیاست‌های مداخله‌جویانه آمریکا و همپیمانانش علیه کشورمان شورای حقوق بشر سازمان ملل، وزیر امور خارجه‌ پیشین مالدیو را به عنوان گزارشگر ویژه حقوق بشر در ایران تعیین کرد.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری رویترز با اعلام این خبر گزارش داد: احمد شهید وزیر امور خارجه پیشین مالدیو روز جمعه به عنوان گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل برای ایران تعیین شد.شورای حقوق بشر سازمان ملل منصب مستقل گزارشگر ویژه حقوق بشر در ایران را فروردین ماه ایجاد کرد.مسوولان کشورمان و بسیاری از کشورهای مستقل از استانداردهای دوگانه غرب در زمینه حقوق بشر انتقاد کرده‌اند و استفاده ابزاری از موضوع حقوق‌بشر را وسیله‌ای برای اعمال فشار بر کشورهای مستقل می‌دانند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها