
مدیر سازمان جهادکشاورزی استان ایلام نداشتن اتحادیه، تشکل منسجم و قوی و نبود سردخانه را از دلایل به وجود آمدن این مشکلات دانست.اقدسی با اشاره به اینکه تولید خیار در دره شهر فراتر از نیاز استان است، افزود: مازاد نیاز استان به استانهای همجوار و حتی تهران نیز ارسال میشود؛ اگر در این شهرستان سردخانهای وجود داشت، کشاورز، مازاد فروش روزانه خود را در آن نگهداری میکرد و دیگر نه دلال وجود داشت و نه کشاورز متضرر میشد.
وی ایجاد اتحادیه خیارکاران را از ضروریات بخش کشاورزی شهرستان دره شهر، اعلام و عنوان کرد: وجود دفاتر و غرفههای فروش در شهرهای بزرگ برای فروش این محصول مهم میتواند در حل این مشکل موثر باشد.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام، میزان تولید خیار دره شهر را به طور متوسط 5000 هکتار در سال عنوان و تصریح کرد: متاسفانه در زمینه تولید پیاز در شهرستان دهلران نیز همین مشکل وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه پیازکاران دهلرانی هر کیلو پیاز را به قیمت 90 تومان میفروشند، اظهار کرد: قیمت تمام شده این محصول برای کشاورزان دهلرانی 5 تا 6 برابر این نرخ است که در هر هکتار، مبلغ زیادی میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰
رئیس مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی از تولید یک برنامه نخبگانی میگوید