جشنواره ملی غذاهای ایرانی برگزار می‌شود

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان قزوین از برنامه‌ریزی برای برپایی جشنواره‌ ملی شیرینی‌های سنتی و غذا‌های ایرانی در شهریورماه خبر داد.
کد خبر: ۴۰۹۳۳۳

نادر محمدی در گفتگو با ایسنا، بیان کرد: در نظر داریم، اگر مکان مناسبی را بتوانیم آماده کنیم، نخستین جشنواره ملی غذا‌های ایرانی را برگزار کنیم و سپس این جشنواره را در تقویم سالانه‌ استان قرار دهیم.

وی گفت: سال‌های گذشته این جشنواره به‌شکل پراکنده برگزار می‌شد. به این ترتیب که در یک روز، جشنواره غذاهای محلی و در روز دیگر، جشنواره شیرینی‌های سنتی برپا می‌شد؛ ولی از آنجا که استان قزوین تنوع شیرینی زیادی دارد، تصمیم گرفتیم این دو را در قالب یک جشنواره‌ ملی در نظر بگیریم.

محمدی اضافه کرد: جشنواره‌های محصولات کشاورزی نیز در تابستان برپا می‌شوند که به جشن‌های زغال‌اخته، گیلاس و فندق می‌توان اشاره کرد. البته تاریخ دقیق آن‌ها با توجه به زمان رسیدن محصولات مشخص خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها