شهر زادگاه امام خمینی(ره) غرق در عزا و ماتم است

شهر زادگاه امام خمینی(ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی، در آستانه سالگرد ارتحال ملکوتی آن بزرگوار یکپارچه سیاهپوش شده و غرق در عزا و ماتم است.
کد خبر: ۴۰۷۱۵۹

به گزارش ایرنا، مردم شهر خمین برسر در خانه‌ها و مغازه‌های خود بیرق سیاه نصب کرده اند تا ارادت قلبی و بی پایان خود را به خمینی کبیر اثبات کنند.

این روزها دلباختگان و شیفتگان امام خمینی(ره) از اقصی نقاط کشور در قالب هیاتهای عزادار به بیت تاریخی آن حضرت می‌آیند و در سوگ فراق یار سفر کرده نوحه سرایی می‌کنند.

حضورعاشقان و ارادتمندان معمار کبیر انقلاب در خمین لحظه به لحظه افزوده می‌شود، دلدادگانی که با قلب مالامال از عشق و چشمانی گریان به عزاداری می‌پردازند.

یکی از زائران بیت تاریخی امام(ره) می‌گوید: امام راحل به اسلام حیاتی دوباره داد و اگر او نبود اکنون استقلال، آزادی وامنیت نیز وجود نداشت.

محمدحسن فولادی افزود: به بیت تاریخی آن حضرت آمدم تا خاطرات آن یار سفر کرده را دوباره مرور کرده و با اندیشه‌های والا و ارزشهای انقلاب یک بار دیگر تجدید بیعت کنم.

یک زایر دیگر بیت تاریخی امام(ره) از خرم آباد نیز گفت: ایمان و اعتقاد دستاورد ارشمندی است که امام خمینی(ره ) با انقلاب خود برای ما آورد و مسلمانی شاهنشاهی با رهبری آن حضرت به مسلمانی ناب محمدی تبدیل شد.

رضا عالیخانی افزود: اکنون در بیت تاریخی امام(ره) در خمین یکبار دیگر با ارزشهای انقلاب تجدید میثاق می‌کنم و به همه دشمنان ثابت می‌کنم که گرچه امام(ره) در بین ما نیست اما آرمانهای و اندیشه‌های او مانند چراغی هدایتگر ما است.

فرماندار خمین نیز گفت:امام خمینی(ره) با انقلاب خود نور عدالت، کرامت، خدمتگذاری، ارزشهای الهی و انسانی را روشن کرد.

علیرضا کریمی افزود: امام(ره) با حرکت انقلابی و رهبری خود منشاء تحولات عظیمی در غرب و شرق شد که نمونه بارز آن را در بیداری ملتهای مظلوم و ستمدیده می‌توان مشاهده کرد.

وی با بیان این‌که امسال مراسم سالگرد ارتحال ملکوتی بنیانگذار انقلاب اسلامی باشکوهتر از هر سال برگزار خواهد شد گفت: تجدید میثاق 600 تن از دانشجویان دانشکده افسری امیرالمومنین(ع) اصفهان با آرمانهای امام راحل در خمین، اعزام 360 عمره گزار دانشجویی استان مرکزی دانشگاه آزاد و یکصد تن از مسوولان فرهنگی آن دانشگاه از بیت امام خمینی به خانه خدا از جمله برنامه‌های ویژه این ایام در خمین است.

وی اظهار کرد: همچنین به منظور افتتاح بنیاد بین‌المللی امام خمینی(ره) در خمین و رونمایی از اطلس فرهنگی استان مرکزیف از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وت به عمل آمده است.

فرماندار خمین همچنین از راه افتادن دسته‌های سینه زنی و زنجیرزنی و برگزاری مراسم ویژه سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در روز چهاردهم خرداد در بیت تاریخی امام خبر داد و افزود: برنامه ریزی لازم به منظور تشکیل شورای مشترک اداری استان و شهرستان در این روز و در بیت تاریخی امام راحل انجام شده است.

وی گفت: غبارروبی بیت تاریخی توسط هیاتهای مذهبی بانوان، محفل انس با قرآن با حضور هزار تن از اعضای کانونهای فرهنگی استان مرکزی در بیت و اجرای سرود از دیگر برنامه‌های سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در خمین است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها