احمدی نژاد :

ملت‌ها در قبال نقشه‌های جدید مستکبران هوشیار باشند

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه مقابله با استکبار و ضدیت با رژیم صهیونیستی باید ملاک عمل و رفتار گروه‌ها، احزاب، ‌متفکران، اصحاب رسانه و ملت‌های منطقه در خیزش‌های انقلابی باشد، همه ملت‌ها را به هوشیاری در قبال نقشه‌های جدید مستکبران توصیه کرد.
کد خبر: ۴۰۶۸۵۳

به گزارش واحد مرکزی خبر، آقای محمود احمدی‌نژاد در دیدار جمعی از شخصیت‌های فرهیخته، علما، روشنفکران، نویسندگان، اصحاب رسانه و جوانان انقلابی و شخصیت‌های سیاسی مصر در تهران گفت: امروز دولت امریکا و متحدانش درصدد احیای تسلط خود بر انرژی ارزان قیمت منطقه خاورمیانه و شمال افریقا و نجات رژیم صهیونیستی هستند لذا باید ملت های به پا خاسته مراقب و هوشیار باشند تا افرادی که از صحنه خارج می کنند همان افراد و تفکرات بار دیگر از راه‌های دیگر بر آنها مسلط نشوند.

وی با تاکید بر همدلی و همراهی ملت ایران با ملت‌های منطقه و مردم مصر اظهار داشت: دو ملت از اشتراکات فراوانی برخوردارند و هر دو موحد و در پی یگانه‌پرستی و استقرار عدالت و آزادی حقیقی و سرافرازی برای ملت‌ها، و با هر نوع تحقیر و ذلت مخالف هستند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه دو ملت ایران و مصر از نگاه فراملی، فرانژادی و فراجغرافیایی برخوردارند، گفت: دو کشور کانون جوشش اندیشه، علم، فرهنگ و تمدن هستند و صدها سال پرچمدار تمدن بشر بودند و در زمانی که دیگران در عقب‌ماندگی و اختلافات قومی به سر می بردند ایران و مصر کانون فکر، علم، تمدن و فناوری بودند.

احمدی‌نژاد با تاکید بر اینکه دو ملت ایران و مصر از نگاه انسانی به مناسبات جهانی برخوردارند، خاطرنشان کرد: ایران و مصر هیچ گاه درصدد سلطه بر دیگران و تضییع حقوق سایر ملت‌ها نبودند و همواره خواهان عدالت، آزادی، عزت و رفاه برای همه ملت‌ها هستند.

رئیس جمهور با بیان اینکه دو ملت ایران و مصر زنده و بیدار هستند گفت: امروز بیداری عمیقی میان دو ملت حاصل شده که بی‌تردید مقدمه تحولات بزرگ‌تر و تحقق آرزوهای تاریخی است.

وی افزود: دو ملت ایران و مصر از وضع موجود جهان ناراضی هستند و آن را در شأن انسان نمی‌دانند، هر دو ملت ظلم ستیز و مخالف سلطه برده داران و مستکبران بر جهان هستند.

رئیس جمهور وجود دشمن مشترک را از دیگر نقاط اشتراک دو ملت ایران و مصر دانست و گفت: نظام سرمایه داری به سردمداری امریکا و ولیده منحوس او یعنی رژیم صهیونیستی، نه تنها دشمن مشترک ما، بلکه دشمن همه ملت‌های جهان است.

آقای احمدی‌نژاد افزود: دولت‌های استعماری و سرمایه داری حاکم بر جهان همان برده‌داران و استعمارگران دیروز هستند که امروز نقاب حقوق بشر و دموکراسی بر چهره زده و طی 500 سال همواره به دنبال سلطه بر منطقه بوده‌اند.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: صد سال قبل، سلطه‌گران از غفلت تاریخی و در دوره ای که ملت های ما در آستانه خواب عمیق بودند، حساس‌ترین نقطه منطقه را به تصرف درآوردند و با طراحی و مقدمات فاسد، رژیم جعلی و جنایتکار صهیونیستی را به زور سرنیزه در فلسطین تحمیل کردند.

وی با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی نماینده استعمارگران و برده داران سابق در منطقه و دشمن مشترک ملت های منطقه است گفت: این رژیم تاسیس شد تا دائماً اختلاف ایجاد، و ملت‌های منطقه را تحقیر کند تا زمینه را برای غارت مستکبران فراهم سازد، اما امروز به‌واسطه مقاومت و بیداری ملت‌های منطقه شرایط به گونه ای شده است که حتی خوش خیالترین عناصر سیاسی منطقه نیز به این باور رسیده‌اند که دشمن اصلی آنها سردمداران امریکا و متحدان اروپایی و رژیم صهیونیستی است.

رئیس‌جمهور اضافه کرد: عناصری که امروز در فلسطین اشغالی به اصطلاح دولت تشکیل داده اند مهره ها و عروسک هایی هستند که در جلو صحنه ماموریت نقش آفرینی می کنند و عناصر و سیاستگذاران اصلی در پشت صحنه امریکا قرار دارند.

احمدی‌نژاد گفت: اگر امکانات و ظرفیت ملت‌های منطقه با هم مجتمع شود و با توجه به اینکه این منطقه مرکز اصلی انرژی جهان و کانون تمدن و فرهنگ اسلامی - انسانی و چهار راه سیاسی جهان محسوب می شود می‌توان تمام نیازمندی‌های ملت‌های منطقه را بدون نیاز به بیگانگان تامین کرد.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دشمنان قصد دارند علت اصلی عقب ماندگی و فقر ملت های منطقه را خود این ملت‌ها و از جمله اختلاف سلیقه در نگاه های مذهبی معرفی کنند در حالی که به گواهی تاریخ وضع امروز مولود سلطة سلطه‌گران و تحمیل به ملت های منطقه است.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه بوش با هدف نجات اقتصاد امریکا و نجات رژیم صهیونیستی که فاقد هر نوع مشروعیتی بود و منفورترین رژیم در دنیاست به منطقه لشکر کشی کرد گفت: اگر ماجرای مشکوکی به نام هولوکاست بهانه تشکیل رژیم صهیونیستی شد، ماجرای مشکوک دیگری به نام 11 سپتامبر بهانه حمله به منطقه قرار گرفت اما بیداری و همدلی ملت ها موجب شد سلطه‌گران شکست بخورند و در باتلاق منطقه فرو بروند.

رئیس جمهور افزود: امروز سردمداران امریکا سیاست و نقاب‌های خود را عوض کرده و به دنبال تغییر مهره ها و عروسک های دست نشانده خود در جهان هستند.

وی اضافه کرد: آنان امروز با قیافه طرفداری از ملت های منطقه و با شعار دموکراسی و حقوق بشر به صحنه آمده‌اند اما همچنان هدف قبلی را که نجات اقتصاد امریکا و رژیم صهیونیستی است دنبال می‌کنند.

احمدی‌نژاد گفت: اقتصاد جهان دیگر ظرفیت پذیرش دارایی های کاغذی دولت امریکا را ندارد و تبعات این اقدام به داخل امریکا برگشته است لذا سلطه‌گران برای نجات خود نیازمند تسلط مجدد بر منطقه و در اختیار گرفتن انرژی ارزان قیمت هستند.

رئیس جمهور تصریح کرد: رژیم صهیونیستی غده سرطانی است لذا حتی اگر در یک وجب از سرزمین فلسطین باقی بماند تکثیر می شود و اجازه نخواهد داد ملت های ما در امنیت و آرامش زندگی کنند.

احمدی‌نژاد خاطرنشان کرد: امروز دشمنان با نقاب طرفداری از ملت های منطقه و با سلاح تفرقه به صحنه آمده اند.

رئیس جمهور تاکید کرد: بی‌تردید مستکبران و سلطه‌گران منشأ اصلی ایجاد اختلاف مذهبی و دودستگی میان شیعه و سنی هستند در حالی که مسلمانان به خدای واحد و یک پیامبر و کتاب آسمانی اعتقاد دارند و همه با یکدیگر برادر هستند و بنده حاضرم شخصا برای نجات فلسطین در کنار ملت مظلوم این سرزمین صدها بار جان بدهم، این آرزوی همه ملت ایران است.

احمدی‌نژاد گفت: سلطه‌گران در حالی از اختلاف و دو دستگی میان مسلمانان حرف می‌زنند که در اروپا 72 فرقه وجود دارد و تا قبل از پایان جنگ جهانی دوم همیشه قتل و کشتار در آنجا حاکم بوده و در طول تاریخ زشت‌ترین صحنه های ضد بشری در اروپا و امریکا شکل گرفته است اما آنان پس از جنگ جهانی دوم تصمیم گرفتند با هم متحد شوند و سایر ملت‌ها را تحت سیطره خود قرار دهند و ثروت آنها را غارت کنند.

رئیس جمهور با بیان اینکه ایجاد تفرقه ابزار اصلی پیشبرد سیاست‌های امریکا و متحدانش در میان ملت‌های جهان و حتی در درون یک ملت است، تصریح کرد: بی تردید اگر ملت های منطقه با هم متحد باشند جایی برای صهیونیست ها و مستکبران باقی نخواهد ماند.

احمدی نژاد با اشاره به سخنرانی رئیس جمهور امریکا و شروط سیاسی وی به منظور اعطای وام به مصر اظهار داشت: اگر ایران و مصر دست به دست هم بدهند نیازی به این گونه وام با منت و تحمیل نخواهند داشت.

وی افزود:‌ ملت ایران در طول 32 سال به رغم میل امریکا و رژیم صهیونیستی و متحدان آنها، در عرصه های مختلف به پیشرفت های بزرگی نایل آمده است و امروز با کمال افتخار آمادگی دارد به عنوان وظیفه، همه تجربیات خود را در اختیار ملت مصر و همه ملت‌های جهان قرار دهد.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه ملت ایران عزت و پیشرفت مصر را عزت و پیشرفت خود می‌داند تصریح کرد: دشمنان دو ملت نمی‌خواهند بین ایران و مصر رابطه دوستی و برادرانه برقرار شود چرا که می دانند از همدلی و همکاری دو کشور قدرت اقتصادی، سیاسی و فرهنگی بزرگی در جهان به وجود خواهد آمد که به واسطه آن باید رژیم صهیونیستی منطقه را ترک کند.

وی افزود: بلافاصله پس از اینکه ایران و مصر در کنار هم قرار بگیرند صهیونیست ها چاره ای جز فرار از منطقه نخواهند داشت، آنان تا امروز به واسطه ایجاد فاصله میان ملت های منطقه به ویژه ایران و مصر بوده است که توانسته‌اند خودشان را قالب کنند.

رئیس جمهور با اشاره به دعوت هیئت مصری از وی برای سفر به این کشور اظهار داشت: سفر به مصر جزو آرزوهای بنده است و به محض اینکه دعوتی از جانب مسئولان مصر انجام شود با افتخار به دیدار ملت بزرگ مصر خواهم شتافت.

احمدی‌نژاد گفت: امروز ملت های منطقه در متن یک تحول بزرگ قرار گرفته اند و ماموریت های ما تازه آغاز شده است و در نقطه ابتدای حرکت قرار داریم.

وی افزود: اولین مأموریت ما این است که کشورهای خود را پیشرفته، عزتمند و قوی کنیم و به این ترتیب ماموریت تاریخی و جهانی مشترک خود را انجام دهیم که سرنوشت نهایی بشر به اجرای درست این ماموریت بستگی دارد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه مکاتب فکری معاصر به طور کامل با بن‌بست و شکست مواجه شده‌اند، اظهار داشت: جهان نیازمند نظم، اندیشه و نظریه جدیدی است و امروز سوال بشر این است که کدام اندیشه و فرهنگ می تواند پاسخگوی حقیقی نیازهای بشری باشد و کرامت انسان ها را حفظ و صلح و امنیت واقعی را برقرار کند و باور ما این است که اندیشه ای که در ایران و مصر حاکم است می تواند به این نیاز بشری پاسخ دهد.

وی افزود: امریکا و اروپا از مصر و ایران وحشت دارند چرا که می دانند این دو ملت از ویژگی‌های منحصر به فردی برخوردارند که هرگاه شرایط مناسبی فراهم شود می توانند فرهنگ و اندیشه خود را جهانی کنند.

احمدی‌نژاد گفت: امروز جهان در انتظار مکتب و راه جدیدی است و دو ملت ایران و مصر با همدلی و وحدت می‌توانند به این نیاز بشر پاسخ روشن و درستی بدهند که البته مقدمه آن اتحاد ملت‌های منطقه برای ریشه کن کردن رژیم صهیونیستی و احقاق حقوق ملت مظلوم فلسطین و پاکسازی منطقه از سلطه بیگانگان است.

رئیس جمهور همچنین با گرامیداشت یاد بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: امام راحل مردی بود که از متن مردم ما برخاست و همه را به بازگشت به راه انبیای الهی دعوت کرد.

وی افزود: ایشان به یک ملت، جغرافیا و نژاد خاصی تعلق ندارد چون انسان کمال یافته ای بود و انسان کمال یافته، انسانی جهانی و فطری است؛ امام آمد و راه عزت و سرافرازی را برای همه ملت‌ها باز کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها