محمدجواد لاریجانی :

ولایت فقیه محور مشروعیت نظام اسلامی است

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه گفت: نظام اسلامی دارای محور مشروعیت بوده و تنفیذ احکام با ولی فقیه است، پس محور مشروعیت نظام اسلامی نیز ولایت فقیه است.
کد خبر: ۴۰۶۲۰۷

به گزارش مهر، دکتر جواد اردشیر لاریجانی پیش از ظهر دوشنبه در همایش ملی 15 خرداد با عنوان "ستارگان درخشان" در سالن همایشهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا افزود: اگر حکومتی ولایت فقیه داشته باشد، اسلامیت آن حکومت تقویت می شود و شاخصه نظام اسلامی همان ولایت فقیه محسوب خواهد شد.

وی تأکید کرد: همه مردم و مسئولان در هر سه قوه قانونگذاری، مجریه و قضاییه باید بدانند که واجب ترین کارها، محافظت از نظام است و این بینش سیاسی را امام(ره) به ما داده است.

لاریجانی ادامه داد: همه مردم و مسئولان موظفند نسبت به نظام اسلامی و اوامر ولایت فقیه حساس باشند و همین امر، درجه اعلای حساسیت سیاسی و اجتماعی است.

وی در تشریح این موضوع بیان داشت: حساسیت نسبت به حفظ نظام اسلامی این است که تعهدات اخلاقی، قانونی، شرعی، اجتماعی و حتی سیاسی که داده شده، رعایت شود.

این مسئول افزود: نعمتهای الهی خیلی مهم به ظاهر از دیده ها پنهانند که یکی از این نعمتها مسئله هدایت است و ولایت فقیه، دنباله همان مسئله مهم هدایت است.

وی تأکید کرد: خداوند امروز به ملت ایران در جمهوری اسلامی لطف عظیم داشته و نعمت ولایت را به آنها هِبِه کرده است که باعث غرور و افتخار ملت شده است.

دبیر ستاد حقوق بشر ادامه داد: اسلام من درآوردی نباید وجود داشته باشد و باید بر اساس قرآن و سنت، به اسلام پایبند بود.

وی یادآور شد: ملاک مشروعیت هر حکمی، اتصالش به اذن ولی است، چه قاضی باشد، چه نماینده مجلس و چه مجری قانون.

لاریجانی در ادامه سخنانش گفت: تفکر ولایی، مکتب اسلام و مکتب اهل بیت(ع) است که این تفکر، حد قانونی، شرعی و اخلاقی را نیز معین کرده است.

وی افزود: حد شرعی، قانونی و اخلاقی برای حفظ نظام اسلامی و دستاوردهای آن، تبعیت محض از ولایت فقیه است که کفران این نعمت، تخلف اخلاقی و شرعی محسوب می شود.

این مسئول تأکید کرد: مسئولیت مردم در قبال نظام مقدس جمهوری اسلامی نیز حفظ نظام و پشتیبانی از ولایت فقیه است.

وی ادامه داد: حدود 40 سال پیش، غرب می خواست اسلام را به عنوان دین کهنه و عقب افتاده معرفی کند ولی انقلاب اسلامی خلاف پیش بینی ها و برنامه ریزیهای غرب نشان داد و ثابت کرد که آنچه ایران را قدرتمند کرده، نظام اسلامی است.

رئیس پژوهشگاه دانشهای بنیادی تصریح کرد: عده ای می خواستند تحرکات منطقه خاورمیانه و آفریقا را غیراسلامی معرفی کنند ولی مقام معظم رهبری، ریشه این قیامها را اسلامی می خواندند.

وی افزود: مردم منطقه برای بیرون راندن حکام فاسد قیام کرده اند و سرکوبها و کشتار نیز در عزم مردم خللی ایجاد نکرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها