اطلاعیه شرکت نفت درباره آتش‌سوزی پالایشگاه آبادان

روابط عمومی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران درخصوص آتش‌سوزی در پالایشگاه آبادان اطلاعیه ای صادر کرد. به گزارش واحد مرکزی خبر، در این اطلاعیه آمده است: در پی بهره‌برداری از مرحله نخست فاز 3 پالایشگاه آبادان در روز 3 خرداد 1390 و پس از افتتاح این طرح، حادثه آتش‌سوزی در بخشی از واحد LPG فاز 3 پالایشگاه بر اثر نشت گاز روی داد که متاسفانه یکی از همکاران پرتلاش پالایشگاه به نام مرحوم مهندس محسن‌کمری در این حادثه جان خود را از دست داد و تعداد 24 نفر از همکاران نیز دچار سوختگی شدند که بلافاصله مورد مداوا قرار گرفتند و اغلب آنان نیز به صورت سرپایی درمان شدند.
کد خبر: ۴۰۵۷۶۳

در شب حادثه نیز آسیب‌دیدگان برای ادامه درمان به همراه خانواده‌های خود به تهران منتقل شدند.

حادثه آتش‌سوزی در کمتر از 40 دقیقه مهار شد، به طوری که محل حادثه مورد بازدید مسؤولان ارشد افتتاح‌کننده طرح قرار گرفت و از جانب مدیران شرکت ملی پالایش و پخش تاکید شد که آثار این آتش‌سوزی در کمترین زمان ممکن جبران می‌شود.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: اما در این بین چند نکته حائز اهمیت و ضروری است که به آنها اشاره می‌شود:

1ـ در حادثه آتش‌سوزی پالایشگاه آبادان فقط یک نفر از همکاران این شرکت جان خود را از دست داده است که باعث تاسف و تأثر عموم همکاران شد؛ اما اعلام اخبار کذب درباره تعداد بیشتری از جان‌باختگان حادثه، به هیچ وجه صحت ندارد.

2ـ برخی اظهارنظرها که آماده نبودن پالایشگاه آبادان جهت بهره‌برداری از مرحله نخست فاز 3 را علت حادثه بیان می‌کند، در واقع تمامی تلاش‌های خدمتگزاران مردم در صنعت نفت را که بارها و بارها در موقعیت‌های مختلف کشور به کمک این صنعت حساس و خطیر آمده‌اند زیر سوال می‌برد. نشت گاز در بخشی از واحد LPG فاز 3 پالایشگاه هرچند اتفاقی ناگوار پدید آورد اما حادثه‌ای است که قابل پیش‌بینی نبود و پس از چند ماه بررسی‌های فنی و تست‌های مختلف، از منظر متخصصان پالایشگاه همه شرایط را مهیای افتتاح این طرح مهم بیان کرده بود.

3ـ اگر قرار بود پالایشگاه آبادان در وضع ناآماده به بهره‌برداری برسد، همان تاریخ اولیه افتتاح (بهمن 89) این اقدام انجام می‌شد؛ اما رویکرد مسوولان و متخصصان وزارت نفت بر بهره‌برداری ایمن و کامل از طرح بنزین‌سازی پالایشگاه، افتتاح آن را به تاخیر انداخت.

4ـ حضور نداشتن مدیرعامل پالایشگاه آبادان در مراسم افتتاحیه و اعتراض وی به آماده نبودن پالایشگاه جهت بهره‌برداری، از آن اخبار کذبی است که هر خواننده‌ای را متعجب می‌کند. بدیهی است مسؤول اعلام آمادگی پالایشگاه جهت بهره‌برداری، مدیرعامل سختکوش پالایشگاه بوده است و وی نیز شخصاً در مراسم افتتاحیه حضور داشت. هر چند مدیرعامل پالایشگاه پس از آتش‌سوزی به علت حضور در صحنه حادثه، در مراسم رسمی سالن کنفرانس حضور نداشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها