بازنشستگی پیش از موعد فرهنگیان در انتظار 700 میلیارد تومان اعتبار

وزیر آموزش و پرورش گفت:‌ اگر 700 میلیارد تومان سهام در اختیار آموزش و پرورش قرار گیرد، می‌توانیم آن را تبدیل به نقدینگی کرده و برای بازنشستگی پیش از موعد 20 هزار نفر از فرهنگیانی که بیماری صعب‌العلاج دارند، هزینه کنیم.
کد خبر: ۴۰۴۴۲۷

به گزارش فارس، حمیدرضا حاجی‌بابایی در خصوص سرانجام قانون بازنشستگی پیش از موعد فرهنگیان اعلام کرد: این قانون هیچ‌گونه اعتباری مالی را برای بازنشستگی پیش از موعد فرهنگیان پیش‌بینی نکرده و تنها صرفه‌جویی را محلی برای تأمین این اعتبار دانسته است، در حالی که ما در آموزش و پرورش نه از حقوق معلمان و نه از سرانه دانش‌آموزی نمی‌توانیم صرفه‌جویی کنیم.

وی افزود: علاوه براین به جای شخصی که به صورت پیش از موعد بازنشسته می‌شود نمی‌توانیم کسی را به کار بگیریم. همچنین به ازای بازنشستگی هر فرد نیز 35 میلیون تومان باید پرداخت شود که بخشی از آن به عنوان تفاوت تطبیق به سازمان بازنشستگی کشوری و بخش دیگر به عنوان پاداش پایان خدمت به فرد بازنشسته پرداخت می‌شود؛ اما چنین اعتباری پیش‌بینی نشده است.

حاجی‌بابایی درباره راه‌حل این موضوع گفت: ما اعلام کرده‌ایم اگر سهامی در اختیار آموزش و پرورش قرار داده شود می‌توانیم آن را تبدیل به نقدینگی کرده و تعدادی را بازنشسته کنیم. به عنوان مثال اگر 700 میلیارد تومان در اختیار ما قرار گیرد می‌توانیم 20 هزار نفر از فرهنگیانی را که به نوعی دچار بیماری صعب‌العلاج هستند، به صورت پیش از موعد بازنشسته کنیم.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: منتظریم در صورتی که چنین مبلغی در اختیار ما قرار گیرد، برای بازنشستگی پیش از موعد اقدام کنیم، در غیر این صورت نمی‌توانیم شخصی را پیش از موعد بازنشسته کنیم و پس از یک سال و نیم پاداش پایان خدمت او را پرداخت کنیم که این کار در واقع شکستن روحیه فرد است.

به گفته وی، این موضوع در دست پیگیری است و تا پیش از شروع سال تحصیلی جدید نتیجه آن را اعلام می‌کنیم.

ابلاغ بخشنامه ساماندهی شهریه مدارس غیردولتی بزودی

وزیر آموزش و پرورش درباره نظارت بر مدارس غیردولتی و شهریه‌های نامتعارف آنها گفت: اخیرا‌ معاونت مشارکت‌های مردمی و خانواده در وزارت آموزش و پرورش ایجاد شده است تا بتواند بر مدارس غیردولتی بهتر نظارت کند. همچنین بخشنامه‌ای نیز برای رده‌بندی این مدارس و ساماندهی‌ شهریه‌ آنها در حال تدوین است که بزودی ابلاغ می‌شود تا نظارت بهتری صورت گیرد.

حاجی‌بابایی تصریح کرد: برخی مدارس غیر دولتی به خاطر فوق‌ برنامه‌های ویژه‌ای که اجرا می‌کنند در رابطه با شهریه با اولیای دانش‌آموزان توافقاتی را انجام می‌دهند که چندان درخصوص با این موضوعات نمی‌توانیم وارد شویم؛ اما در بخشی که قانون باید اجرا شود، اکثریت مدارس غیردولتی قانون را رعایت می‌کنند و تنها ممکن است تعدادی از مدارس باشند که قانون را رعایت نکنند.

وزیر آموزش و پرورش افزود: هرچند مدارس غیردولتی مشکلات مالی دارند اما در ارتباط با تعدادی از این مدارس که ممکن است قانون را رعایت نکنند و گلایه‌هایی از جانب مردم نسبت به آنها باشد، اخیرا قرار شده طی برگزاری جلسه‌ای با مسوولان این مدارس، خواسته مردم پیگیری شود.

فرهنگیان بدون سبد کالای نوروز

حاجی‌بابایی در ارتباط با گلایه فرهنگیان مبنی بر پرداخت نشدن سبد کالای نوروز در سال جدید، عنوان کرد: قرار بر این بود که سبد کالا به شرط وجود اعتبار به همه کارمندان تعلق گیرد؛ اما چون اعتبار آن پیش‌بینی نشده بود، بسیاری از وزارتخانه‌ها این سبد را پرداخت نکردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها