افتتاح دومین فروشگاه عرضه محصولات فرهنگی« جام‌جم»

دومین فروشگاه اختصاصی محصولات فرهنگی موسسه جام‌جم شنبه به بهره‌برداری رسید. در مراسم افتتاح این فروشگاه که با حضور مدیرعامل موسسه جام‌جم و جمعی از مسوولان روزنامه و مجتمع تجاری دنیای نور صورت گرفت، بیژن مقدم با اشاره به این‌که فروشگاه مذکور آمادگی لازم را برای پاسخگویی به نیازهای فرهنگی شهروندان شرق پایتخت دارد، اظهار کرد: با توجه به جمعیت جوان و بافت فرهنگی این منطقه از تهران، دومین فروشگاه اختصاصی عرضه محصولات فرهنگی موسسه جام‌جم در این مکان به بهره‌برداری رسید.
کد خبر: ۴۰۳۷۵۶

مدیرمسوول روزنامه جام‌جم با اشاره به ضرورت توسعه مراکز ارائه‌کننده محصولات فرهنگی در نقاط مختلف شهرهای کشور از جمله تهران گفت: افتتاح فروشگاه مذکور در ایام یازدهمین سالگرد انتشار روزنامه، گامی در جهت توسعه فرهنگی و دسترسی آسان شهروندان به تولیدات فرهنگی، صوتی، تصویری و مکتوب موسسات وابسته به سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران است.

فروشگاه مذکور در طبقه دوم مجتمع تجاری دنیای نور در خیابان رسالت، نرسیده به میدان رسالت، واحد 18 واقع شده و علاقه‌مندان می‌توانند همه روزه از ساعت 9 تا 19 جهت بهره‌مندی از محصولات عرضه شده، به این مکان مراجعه کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها