توصیه‌های هواپیمایی به زائران عمره

هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به دلیل مشکلات موجود در فرودگاه جده در زمینه‌های بسته‌بندی و تحویل بار به زائران توصیه کرد قبل از پرواز به مقررات مربوط به تحویل بار توجه کنند.
کد خبر: ۴۰۳۵۳۶

به گزارش خبرگزاری‌ها، بر اساس این مقررات هر زائر مجاز به حمل 2 چمدان به وزن حداکثر 20 کیلوگرم است و در صورت داشتن بار بیش از این مقدار و ممنوعه نبودن آن، زائر به ازای هرکیلو بار اضافه می‌بایست مبلغ 20 ریال سعودی پرداخت کند.زائر در زمان سوار شدن به هواپیما تنها می‌تواند یک ساک دستی همراه داشته باشد. بردن بسته‌های اضافی از قبیل پتو و نایلکس به داخل هواپیما ممنوع است.

همچنین طبق دستورالعمل جدید فرودگاه‌های عربستان، حجاج 4 ساعت قبل از پرواز می‌بایست بارهای خود را به باجه پذیرش بار تحویل دهند و رسید آن را دریافت و آن را تا پایان پرواز نگهداری کنند.

زائران حج تمتع هرچه سریع‌تر واکسن بزنند

از سوی دیگر، نماینده مرکز پزشکی حج در عربستان سعودی نیز به زائران ایرانی حج تمتع امسال توصیه کرد، تزریق واکسن‌های مننژیت و آنفلوآنزا را به روزهای پایانی اعزام به حج موکول نکنند.

فاضل شیرخانی افزود: با توجه به این‌که مدت تاثیرگذاری واکسن‌های مننژیت و آنفلوآنزا 10 روز طول می‌کشد، بهتر است زائران حج امسال دست‌کم یک هفته مانده به اعزام، واکسن‌های خود را تزریق کنند.

این مقام مسوول در مرکز پزشکی حج و زیارت با بیان این‌که گرفتگی عضلات زائران یکی از عمده‌ترین دلایل مراجعه زائران به درمانگاه‌های مراکز پزشکی در مکه و مدینه است، گفت: بهتر است زائران حج تمتع برای جلوگیری از گرفتگی عضلات خود در ایام انجام مناسک حج، از هم‌اکنون روزانه نیم‌ساعت پیاده‌روی کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها