حمله ناتو به مواضع قذافی در طرابلس

از اولین ساعات بامداد دیروز شهر طرابلس در معرض بمباران جنگنده‌های ناتو قرار داشت و خبرنگار الجزیره به نقل از منابع آگاه در پایتخت اعلام کرد، انقلابیون لیبی موفق شدند، پرچم خود را در پایگاه هوایی معیتیقه در شمال پایتخت لیبی به اهتزاز درآورند. خبرگزاری رویترز هم گزارش داد که صدای 5 انفجار شدید اوایل صبح دیروز از طرابلس به گوش رسید که بر اثر حمله جنگنده‌های ناتو به این شهر بوده و گفته می‌شود، طی آن یکی از مراکز حضور و نشست قذافی نیز هدف قرار گرفت. پیش از این نیز منابع خبری اعلام کردند به دنبال حملات ناتو مرکز تحقیقات و پژوهش‌های کتاب سبز لیبی در مرکز طرابلس، ساختمان تلویزیون و خبرگزاری رسمی لیبی هدف قرار گرفته است.
کد خبر: ۴۰۲۱۹۹

از مصراته نیز خبر می‌رسد درگیری‌های شدید میان نیروهای قذافی با انقلابیون لیبی در نزدیکی فرودگاه این شهر همچنان ادامه دارد. این در حالی است که نیروهای قذافی روز دوشنبه بمباران و موشکباران شهر مصراته را با توپ و موشک‌های گراد ادامه داده و حملات خود را بر شهرک‌های مسکونی و مناطق غیرنظامی شهر متمرکز کردند.

در خبر دیگری منابع دیپلماتیک در نیویورک گزارش دادند که 3متهم اصلی لیبی در دادگاه لاهه مشخص شدند. به گزارش ایسنا، معمر قذافی رهبر لیبی، سیف الاسلام قذافی پسرش و عبدالله السنوسی رئیس سازمان اطلاعات لیبی در لیست اتهامی لوئیس مورنو اوکامپو، دادستان کل دادگاه بین‌المللی لاهه هستند؛ اتهام آنها جنایت جنگی و جنایت ضدبشری علیه ملت لیبی است. اوکامپو خواستار صدور حکم جلب این افراد از سوی قضات دادگاه مقدماتی شده است. فهرست اتهامی این سه نفر به طور علنی روز دوشنبه آینده ارائه خواهد شد، اما ممکن است به خاطر برخی مسائل فنی صدور این لیست اتهامی یک یا دو روز به تاخیر بیفتد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها