به گزارش فارس، سید مسعود علویان صدر امروز در آخرین نشست رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در موزه ملی ایران با اشاره به رشد 720 درصدی ثبت آثار تاریخی طی سالهای اخیر گفت: 3 هزار و 620 اثر تاریخی تا سال 1384 به ثبت رسید در حالیکه از سال 1384 تاکنون 25 هزار و 986 اثر در کشور به ثبت رسید.
وی در ادامه افزود: در حال حاضر 29 هزار و 726 اثر ثبتشده در کل کشور داریم.
معاون حفظ و احیای آثار تاریخی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با اشاره به اینکه تا سال 1384 هفت اثر به ثبت جهانی رسیده بود، گفت: پس از سال 1384 تاکنون 5 اثر تاریخی در یونسکو به ثبت جهانی رسید که تیرماه امسال 2 اثر دیگر هم به ثبت جهانی میرسد.
علویان صدر با اشاره به اینکه تا سال 1384 موضوع میراث معنوی اصلاً در کشور وجود نداشت، گفت: در این دوره آثاری را به ثبت معنوی رساندیم و توانستیم با راهاندازی شورای سیاستگذاری ثبت، کیفیت را به بحث ثبت اضافه کنیم.
وی ادامه داد: از سال 1384 تاکنون سازمان میراث فرهنگی توانسته است 7 هزار و 261 اثر را مرمت کند.
معاون حفظ و احیای آثار تاریخی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری از موافقت رئیسجمهور با ارائه وامهای با سود 4 درصد به دارندگان آثار فرهنگی تاریخی نیز خبر داد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم