لاریجانی:

شاید نمایندگان ادغام وزارتخانه‌های نفت و نیرو را نپذیرند

رئیس مجلس گفت: اگر دولت ادغام وزارت‎خانه‌ها را تصویب کرده است، به‎معنای ادغام نیست، بلکه ‌تصویب دولت مقدمه کار است.
کد خبر: ۴۰۱۴۶۹

به گزارش فارس، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی امروز سه شنبه در پاسخ به تذکر احمد توکلی نماینده مردم تهران که نسبت به معرفی برخی وزرا برای سرپرستی تعدادی از وزارتخانه‌های ادغام‎شده‌ انتقاد کرده بود، گفت: قبلا هم این تذکر داده شده بود و دولت موظف شده که تعداد وزارتخانه‌ها را به 17 وزارتخانه تقلیل دهد، اما مراتب آن این است که شرح وظایف وزارتخانه‌های جدید را بنویسد، ‌سپس در هیأت دولت تصویب کند و نهایتاً به مجلس ارائه دهد و مجلس هم‌ آن‌ را تصویب کند و بعد هم برای وزرای جدید از مجلس رأی اعتماد بگیرد.

وی افزود: نگاه دیگری در دولت وجود داشت که قدری درباره آن با ما بحث کردند و ما هم گفتیم که برداشت‌مان این است، لذا اگر شبهه‌ای در این زمینه داریم، می‌توانیم از مجلس در رابطه با قانون ادغام وزارتخانه‌ها تفسیر بخواهیم.

رئیس مجلس تصریح کرد: البته امروز معاون پارلمانی رئیس جمهور به بنده گفت که ما قصد دنبال کردن همین مسیر را داریم، یعنی قصد دارند که شرح وظایف وزارت مسکن و راه را به مجلس ارائه دهند و وکلای ملت آن ‌را تصویب کنند و پس از تصویب دولت قصد دارد که وزیر را به مجلس معرفی کند.

لاریجانی اضافه کرد: البته اینکه سه ماه از معرفی وزیر گذشته تخلف است لذا اشکال نمایندگان وارد است و باید سر موقع وزیر به مجلس معرفی می‌شد.

وی خاطرنشان کرد: باید مسیری که ذکر کردم، حتما طی شود و اگر دولت تصویب کرد به معنای این نیست که دو وزارتخانه ادغام شده است لذا تصویب دولت مقدمه کار است و اگر مجلس به شرح وظایف و وزیر جدید رأی داد، آن‌وقت دو وزارتخانه مد‌نظر مدغم هستند و در غیر این صورت ممکن است که مجلس نپذیرد؛ به طور مثال ممکن است که برخی نمایندگان ادغام وزارت نفت و نیرو را قبول داشته و برخی هم نپذیرند که این مباحث همه مسائل بعدی هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها