اظهارنظر وزیر بهداشت درخصوص عوامل رهاکننده 2 بیمار

وزیر بهداشت با بیان این‌که حراست وزارت بهداشت پیگر عوامل رها‌کننده 2 بیمار است، گفت: هدف این افراد، مخدوش کردن آبروی بیمارستان بوده است. به گزارش فارس، مرضیه وحید دستجردی در حاشیه جلسه عصر یکشنبه هیات دولت درباره آخرین پیگیرِ‌ِ‌ی‌های 2 بیمار رها شده در بیابان‌های تهران، اظهار کرد: براساس بررسی‌هایی که کردیم، یک بیمار در 20 فروردین در بیمارستان امام خمینی بستری شده و در 23 فروردین درمان او تکمیل و دستور ترخیص او صادر می‌شود.
کد خبر: ۴۰۰۵۹۶

وی تصریح کرد: با توجه به وضعیتی که این بیمار داشته است، هزینه درمان رایگان می‌شود، اما این بیمار با دستور مدیر شب اورژانس و به کمک چند نفر با این‌که نشانی منزل در پرونده‌اش وجود داشته، سوار بر یک وانت به همراه بیمار دیگری که معلوم نیست از کجا آمده است، به یکی از بیابان‌های اطراف تهران منتقل می‌شود.

وزیر بهداشت افزود: این در حالی است که لباس بیمارستان به تن هر دو نفر پوشانده شده و در کنار آنها برگه رادیولوژی و نسخه بیمار که مهر بیمارستان امام خمینی را داشت نیز گذاشته بودند و جالب است که همزمان افرادی پیدا می‌شوند که از اینها عکس و فیلم تهیه می‌کنند.

وی گفت: 6 نفر از افرادی که این عمل را مرتکب شده‌اند، شناسایی شده‌اند و به نظر می‌رسد که هدف این بوده است که آبرو و حیثیت بیمارستان امام خمینی را مخدوش کنند. من در این زمینه از رئیس کل دادگستری استان تهران و وزیر اطلاعات درخواست کردم که در این زمینه تحقیق کنند.

وحید دستجری افزود: بیمار اول همان شب از بیمارستان ترخیص می‌شود و فرد دوم که معلوم نیست چگونه وارد ماجرا شده است، بیمار مغزی تشخیص داده شده که توانایی پاسخگویی ندارد و او را به بهزیستی منتقل می‌کنند.

وی تاکید کرد: وزارت بهداشت به عنوان شاکی و مدعی، این پرونده را پیگیری می‌کند. بیمارستان امام خمینی، بیمارستانی است که در آن بیماران عفونی ایدز که بیماران پرخطری هستند و هیچ‌کس نمی‌تواند به آنها نزدیک شود، مورد درمان قرار می‌گیرند.

وزیر بهداشت اعلام کرد: حتی کارتن‌خواب‌ها که فاقد پول، مسکن و بیمه هستند، در بیمارستان‌های ما رایگان مورد درمان قرار می‌گیرند، البته ما باید فکری برای بعد از ترخیص بیماران بکنیم تا این افراد دوباره در محیط‌هایی قرار نگیرند که بیمار شوند.

جزئیات ماجرای بیمار سوم رهاشده

مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک نیز در واکنش به اظهارات دادستان تهران گفت: این آسایشگاه هیچ‌کوتاهی در قبال بیمار سوم رها شده در اطراف کهریزک نکرده و برابر شرح وظایف خود اقدام کرده است.

محمدرضا صوفی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به این‌که بیمار سوم رها شده، پیرزنی مبتلا به آلزایمر است، اظهار کرد: آسایشگاه کهریزک با توجه به آزاد بودن ساعات ملاقات، وسعت 40 هکتاری کهریزک و نیز وجود درهای متعدد ورود و خروج، امکان نگهداری از بیماران مبتلا به آلزایمر را ندارد.

وی ادامه داد: پیش از این، کهریزک 2 بیمار مبتلا به آلزایمر را پذیرش کرده بود که این افراد از آسایشگاه خارج و گم شده بودند، بنابراین دادستانی در این موارد به کهریزک تکلیف کرده که از پذیرش بیمارانی که امکان نگهداری از آنها را ندارد، خودداری کند.

وی درباره خانم ش.م ـ بیمار سوم رها شده در اطراف کهریزک ـ اظهار کرد: این بیمار روز 30 فروردین همراه با نامه بهزیستی و فرد بیماربری که همراه وی بود به آسایشگاه کهریزک مراجعه کرد که مسوولان این آسایشگاه به آنها توضیح دادند که با توجه به ابتلای این فرد به آلزایمر، امکان پذیرش وی وجود ندارد، اما از آنجا که ساعت کاری به پایان رسیده بود، مقرر شد که پاسخ رسمی و کتبی، فردای آن روز در اختیار بیمارستان قرار بگیرد.

وی ادامه داد: روز بعد نیز آن افراد مجددا با بیمار یاد شده به کهریزک مراجعه کردند، در حالی که قرار نبود بیمار مجددا به کهریزک منتقل شود، با این وجود پاسخ کتبی و رسمی در اختیار آنها قرار گرفت و مقرر شد که آنها با مراجعه به سازمان‌های ذی‌ربط، فرد مورد نظر را به مرکز کوچک‌تری که امکان نگهداری از مددجویی با این شرایط را داشته باشد، انتقال دهند.

به گفته صوفی‌نژاد، در حال حاضر این فرد دربخش قرنطینه آسایشگاه کهریزک نگهداری می‌شود و خدمات ویژه‌ای که باید در اختیار وی قرار گیرد نیز برای او پیش‌بینی شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها