حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش مهر، فرهاد صفاپور افزود: محصولات ارگانیک به عنوان با کیفیتترین محصولات کشاورزی در دنیا شناخته شده اند و کیفیت آنها به مراتب بالاتر از سایر محصولات است. در حال حاضر 5/2 هکتار گلخانه ارگانیک در استان اصفهان وجود دارد که بیشتر این تولیدات در اختیار شهروندان تهرانی قرار می گیرد.
وی اظهار کرد: هم اکنون 10 بازار زنجیرهای برای ارائه محصولات سالم به عموم مردم در شهر تهران فعالیت دارند و مردم می توانند با مراجعه به این بازارها، محصول سالم را خریداری کنند. ولی در حال حاضر فروشگاه هایی که در اصفهان محصولات ارگانیک به مردم عرضه کنند، وجود ندارد.
صفاپور با اشاره به این که ایران از نظر تولید محصولات ارگانیک رتبه خوبی را در دنیا ندارد، تصریح کرد: ایران در میان 153 کشور جهان که به این فناوری دست پیدا کرده اند، در جایگاه 131 قرار دارد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....