راه آهن خرمشهر- شلمچه آماده بهره برداری

محور ریلی خرمشهر به شلمچه آماده بهره برداری شد. این محور به طول 15 کیلومتر ریل گذاری شده است و بزودی بهره برداری موقت از آن آغاز می شود.
کد خبر: ۳۹۹۴۷۰

به گزارش واحد مرکزی خبر ،‌ مدیرکل راه آهن جنوب کشور ، زمان بهره برداری از محور خرمشهر- شلمچه را خرداد امسال اعلام کرد و گفت: برای تکمیل این محور حدود 200 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

علیرضا احتشامی افزود : با احداث سکوی 800 متری در محور خرمشهر به شلمچه ، مراحل ساخت راه آهن شلمچه به بصره نیز آماده می شود .

وی با بیان اینکه مطالعات فاز یک محور ریلی شلمچه به بصره به طول 37 کیلومتر انجام شده است گفت : در صورت تعاملات دیپلماتیک و کسب موافقت های طرف عراقی ، ریل گذاری این محور ریلی نیز آغاز می شود.

مدیرکل راه آهن جنوب کشور گفت : برای محور شلمچه به بصره 1000 میلیارد ریال اعتبار پیش بینی می شود.

احتشامی افزود : با تکمیل محور ریلی شلمچه به بصره، کشور به بازارهای آفریقایی وصل خواهد شد و تعاملات بازرگانی بین ایران و عراق و دیگر کشورهای آفریقایی به وجود می آید.

عملیات اجرایی خط آهن شلمچه - بصره از سال‌85 با پیش‌بینی 130 ‌میلیارد ریال اعتبار آغاز شده است .

15 ‌کیلومتر از خط آهن شلمچه- بصره در خاک ایران و مابقی آن یعنی 35 ‌کیلومتر در خاک عراق قرار دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها