اعلام جزئیات آزمون المپیادهای علمی کشور

باشگاه دانش‌پژوهان جوان جزئیات آزمون مرحله دوم المپیادهای علمی کشور را اعلام کرد. این آزمون با همکاری ادارات کل آموزش و پرورش سراسری کشور طی روزهای 6 تا 9 اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.
کد خبر: ۳۹۷۹۷۰

به گزارش مهر، فرآیند برگزاری این آزمون‌ها طی 4 روز از 6 تا 9 اردیبهشت ماه ادامه دارد.در این آزمون 6600 نفر از برگزیدگان مرحله اول، دانش آموزان کلاس‌های اول، دوم و سوم دوره دبیرستان در 7 رشته فیزیک، زیست‌شناسی، کامپیوتر، شیمی، ریاضی، نجوم و اخترفیزیک، ادبیات فارسی به رقابت خواهند پرداخت.

آزمون المپیادهای کامپیوتر و ریاضی طی 2مرحله و در 2 روز متوالی برگزار می‌شود. از این تعداد شرکت‌کننده نزدیک به 300 نفر به مرحله بعدی و دوره ویژه تابستانی باشگاه دانش‌پژوهان جوان راه خواهند یافت که با اعلام نتایج جهت شرکت در این مرحله که به صورت متمرکز در تهران برگزار می‌شود، دعوت خواهند شد.

در پایان این دوره حداکثر 18 نفر در المپیاد ادبی، 12 نفر در المپیاد ریاضی، 10 نفر در المپیادهای فیزیک و نجوم و 8 نفر در المپیادهای زیست‌شناسی، شیمی و کامپیوتر با کسب مدال طلا به عضویت در تیم‌های المپیاد جمهوری اسلامی ایران در می‌آیند که نیمی از آنان پس از انتخاب نهایی در تابستان 91 به المپیادهای جهانی اعزام می‌شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها