کنتور انشعابی گاز منازل 48 ساعته نصب می‌شود

مجتمع‌های مسکونی برای نصب کنتور انشعابی نیازی به رضایت نامه ندارند و اگر ساکنان به تفاهم برسند و لوله کشی کرده و نقشه تایید شده سازمان نظام مهندسی را به ادارات گاز تحویل دهند، ظرف 48 ساعت کنتور انشعابی گاز نصب می‌شود.
کد خبر: ۳۹۷۳۲۰

 یعقوبعلی حسین نیا مدیر عامل شرکت گاز استان تهران روز جمعه در گفتگو با ایرنا این خبر را اعلام کرد.

وی با تاکید به تلاش برای سرعت بخشیدن به کار نصب کنتورهای انشعابی گاز در مجتمع‌های مسکونی، گفت: اگر در بخش‌های دیگر از قبیل لوله کشی یا اخذ تائیدیه از سازمان نظام مهندسی تاخیرهایی رخ می‌دهد، این (تاخیر) نباید به حساب شرکت گاز گذاشته شود.

وی افزود: با این حال با این ادارات هم تعامل داریم و حاضر هستیم برای کمک به شهروندان، مکانی را به ناظران و مهندسان سازمان نظام مهندسی اختصاص دهیم تا روند کار سرعت بیشتری پیدا کند.

مدیر عامل شرکت گاز استان تهران با بیان این که ظرف یک سال 120 هزار کنتور در استان تهران تفکیک شده است، گفت: تفکیک کنتورها در استان تهران همزمان با شروع مقدمات اجرای قانون هدفمندکردن یارانه‌ها آغاز شد.

حسین نیا در مورد هزینه‌های انشعاب کنتور گاز تصریح کرد که اگر در یک مجتمع مسکونی همه واحدها به صورت یکجا درخواست تفکیک کنتور کنند، کنتور تجمیعی قبلی به قیمت روز و تعداد کنتورهای نصب شده جدید هم به قیمت روز محاسبه شده و ما به التفاوت این دو قیمت برای هر واحد مسکونی به طور متوسط 40 هزار تومان خواهد بود.

به گفته مدیر عامل شرکت گاز استان تهران اگر در یک مجتمع مسکونی هر واحدی به صورت جداگانه تقاضای تفکیک کنتور داشته باشد، چون کنتور قبلی سر جای خود است باید به تناسب وسعت محل مسکونی، کنتور شش یا ده متر مکعبی نصب شود. قیمت کنتور شش متر مکعبی 76 هزار و 800 تومان، کنتور 10 متر مکعبی 128 هزار تومان است که باید عینا پرداخت شود. زیرا کنتور قبلی برداشته نمی‌شود.

حسین نیا میزان صرفه جویی مصرف گاز در بخش خانگی استان تهران ناشی از اجرای قانون هدفمندکردن یارانه‌ها را پنج تا شش درصد اعلام کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها