بررسی موشکافانه برنامه های سازمان لیگ از سوی سرمربی پرتغالی

دومین نشست مسوولان سازمان لیگ با کادر فنی تیم ملی، با بررسی دقیق برنامه‌های فصل آتی لیگ و جام حذفی از سوی کارلوس کرش همراه بود. به گفته عزیزمحمدی، در این نشست هماهنگی لازم برای عدم متضرر شدن باشگاه‌ها و تیم ملی صورت گرفت. رئیس سازمان لیگ در این رابطه گفت: «طی این نشست که 2 ساعت طول کشید، برنامه‌های فصل آینده مورد بررسی قرار گرفت که در این برنامه زمان‌های لازم برای برگزاری اردوها و مسابقات تیم‌های بزرگسالان و امید مورد توجه قرار گرفته است.»
کد خبر: ۳۹۶۴۴۴

وی افزود:«با تعامل خوبی که بین طرفین صورت گرفت، قرار است طی دو، سه روز آینده جمع‌بندی نهایی با کرش در مورد برگزاری مسابقات لیگ صورت گیرد تا رقابت‌های یازدهمین دوره لیگ و جام حذفی در حالی برگزار شود که نه تیم ملی متضرر شود، نه باشگاه‌ها.»

همچنین عباس ترابیان، سرپرست تیم ملی و یکی از افراد حاضر در این نشست، تصریح کرد: «دو طرف به نتایج خوبی رسیدند و اهداف سازمان لیگ و کادر فنی تیم ملی به خوبی مورد بحث قرار گرفت و نتایج به دست آمده نشان از این دارد که دو طرف به هماهنگی‌های لازم رسیده‌اند.»

ترابیان با اشاره به این‌که کارلوس کرش تنها در کنفرانس‌های مطبوعاتی حضور خواهد یافت، گفت:«وی بازی‌های باشگاهی را با دقت رصد می‌کند و مطالعه خوبی از فوتبال ایران دارد؛ برخی اوقات نام بازیکنانی را می‌برد که به دلایلی مثل مصدومیت یا دیگر مسائل در لیگ برتر حضور ندارند و تعجب می‌کنیم که این بازیکنان را از کجا می‌شناسد و حتی پوشه بازیکنان را هم به خوبی درآورده‌اند و با آنها آشنا هستند.»وی درباره نظر کرش در مورد لیگ برتر گفت: «کرش از کیفیت بازی‌های لیگ برتر راضی است و این بسیار امیدوارکننده است.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها